0

cevap vermek daha mantıklı. sebebine gelirsek her sorulan sorunun cevabı gelmiyor maalesef. içinde ne kadar merakta etsen gelmiyor. cevap vermek bana kendini savunmayı anımsatıyor. düşüncelerini insanla paylaşmak onların belkide fikirlerini değiştirmek... yanlış düşüncesini yoluna koymak. ama soru sormak öyle mi... ya cevap gelmezse?

0

cevap vermek her zaman daha mantikli... uzun yaarsan fazla kazanc saglayabiliyorsun. birde cevaplarda iki kati kazanc etkinligi oluyor, ne kazanirsan iki kati seklinde yansiyor kazancina. o yuzden kendini daha cok cevap vermeye odakla derim. ve uzun yazabilmeye. yani suan sitede de iki kati kazanc etkinligi var ve cogu kisi daha fazla kazanc saglamaya calisiyor.

0

bence ikisi de çok mantıklı ben elimden geldiğince ikisini de yapmaya çalışıyorum ama baya vaktimi alıyor cevabı uzun yazınca vakit alıyor soruyu da düşününce ne sorabilirim diye o zamanda çok vakit alıyor ama her şekilde burda zamanımızdan feda ediyoruz ikisini de yapmak lazım dengeli olsa daha iyi olur.

0

cevap vermek daha mantıklı sanırım. uzun ve düzgün cevaplar vererek daha fazla ödül kazanma imkanın var ancak soruların sabit sanırım.

0

uzun cevaplar vermek en mantıklısı ama aklınızda sorular varsa elbette onları da sorabilirsiniz ayrıca çok kısa cevaplar yazmaktan sa bence soru sormak çok daha mantıklı en azından sonra başına ne kadar kazandığınızı biliyorsunuz.

0

cevap vermek daha mantikli... cevapta daha fazla kazaniyorken niye soru sorarak önümü keseyim ki. kazancimi belli bir seviyede gotureyim ki... klavyede de hizliyim cevabimi hizli yazabiliyorum. senin iki ya da 3 soru sordugun zamanda brn uzun yazarak senden daha fazla kazanabiliyorum suan

0

cevap vermek daha mantıklı çünkü soru düşünmek yerinde direk cevaba odaklanıyorsun.