1

televizyonda sadece salı günleri az evvel bitti hatta fox televizyonunda yayınlanan kadin dizisini seyrediyorum. haftadan haftaya onun dışında asla televizyonun karşısına oturmuyorum. seyredilecek başka bir şey yok. netflix'den dizi seyrediyorum laptopumdan. üyeyiz ve aynı ip üzerinden eşimde kendi laptopundan istediği dizi ya da filmleri izleyebiliyor.

0

bu aralar televizyonda güzel dizi olmadığını düşünüyorum.eskiden elveda rumeli,kurtlar vadisi gibi dizileri izlerdim.ancak bu aralar dizilerin başka amaçlara hizmet ettiğini düşünüyorum.surekli aynı senaryo varmış gibi geliyor.normal hayati yanlış yansımaktalar.ama çukur adlı diziye arada bakıyorum.

0

televizyonda en çok izlediğim diziler genelde romantik komedi oluyor fakat istisnaslarda var tabiki. bir ara fazilet hanımın kızlarına aşıktım ama sezon finali baya üzdü beni. sonra yeni yeni televizyonda çıkan bir dizi var kardeş çocukları, oda çok beğendiğim yine afra saraçoğlu'nun oynadığı bir dizi. şimdi ise en çok takip ettiklerim arasında erkenci kuş var, oda romatik komedi, eğer izlemeyen varsa izlemelerini öneririm.

0

şu anda izlediğim diziler arasında çukur, kadın ve yüzleşme adlı dizi var. başka bir dizi seyretmiyorum zaten dizi piyasası da öyle çok değil açıkcası yeni dizi başlıyor ve hemen arkasından bitiyor yeterince tutmuyor veya izlenmiyor bu sebepten de izlemiyorum ve hoşlanmıyorum açıkcası hep aynı konular işleniyor saçma sapan bende artık sıkılıyorum birde çok uzun oluyor diziler ve dizi süreleri ister istemez insan sıkılıyor bunaltıyor böyle olunca da içimden pek izlemek gelmiyor sadece bu üç diziyi izliyorum şu an için başka da dizi izlemiyorum.

0

televizyonda en çok izlediğim dizi söz dizisinin her hafta bir bölümünü bile kaçırıyorum beni bırakma dizisi hafta içi her gün oynuyor onu izliyorum erkenci kuş dizisini izliyorum kadın dizisini izliyorum sen anlat karadeniz dizisini izliyorum yani fırsat buldukça bu dizleri kaçırmıyorum.

0

cukur,söz ve birkaç yabancı dizi izliyorum cunki aşk iceren sacma dizileri uygun bulmuyorum hem kotu ornek hemde midemi bulandiriyor benim tercihim tarihi anlatan dizilerdir. ama bunlarda cok az sayida bulunduğu icin malesef ki izleyemiyoruz.