1

bu siteye gerçekten güvenebilirsiniz bunu biliyor muydunuz?

ocak 28 inde 26.60 tl ödeme talebi ettim sabah 7 civarı ocak 30 akşam olmadan 14 civarında param yatmıştı gerçekten bu siteye gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. ödememi aldım çok mutluyum.

10 cevap
0

evet bunu yeni başlamama rağmen biliyorum çünkü herkes buranın güvenilir bir site olduğunu söylüyor.bende gerçekten güvenerek başladım inşallah güvenim boşa çıkmaz herkese bol kazanç diliyorum. umarım herkes hak ettiğini alır.

1

ben daha hiç ödeme almadım ama herkes aldığını söylüyor ve ben de inanıyorum inşallah yakın zamanda ilk paramı çekeceğim.

1

evet gerçekten de güvenebilirim. gözlemlediğim kadarıyla yorumlarda onu gördüm. herkes gayet çok memnun. ben daha önce zaten ahmet'e sor uygulaması kullanıyordum. burayı keşfetmeden önce. ama orada kazanç çok azdı. burayı gördüğümde tereddütsüz bu uygulamayı seçtim. burası biraz daha insanlara hakettiği değeri veriyor. şuan gayet iyi gidiyor.

1

siteden para çekmeden güvenebileceğimi bilemiyorsunuz doğrusu . para çektikten sonra tamamen emin oldum . çünkü her siteye güven olmuyor bilmediğiniz için denemek kendiniz görmek istiyorsunuz . ben şu an gayet memnunum ve beğeniyorum .

1

genel olarak okuduklarim hep guvenilir bi sote oldugunu ve kazandiklari paralari cektiklerini soylemisler. ben daha dun basladim ve paraya ihtiyacim var insaallah bende kazanirim.

1

bilmiyorum bakıcaz ben denemeden güvendim diyemem önce denicez bakalım ne oluypr ne olmuypr. sonra söylerim size . bu tur siteler cok ama buradana nasıl kazanç elde ediyor onu bilmşiyorum

2

evet kardeşim site gerçekten çok güvenilir bir site.besinci ödememi alicam. iyi ki de bu siteye üye olmuşum.

1

bende buralarda daha yeniyim ama güveniyorum çünkü çok insan kullanıyor ve parasını sorunsuz alanlar var bu yüzden bizi öağdur edeceklerini zannetmiyorum hem etseler bile onşar kaybeder çünkü kendi sitelerinin güvenini düşürürlerse bi insan bile kalmaz zaten üç kuruş için burdakar onları çokta bağlayan bişey yok tek bağlayan şey paranın sıkıntısız verileceği düşüncesidir o da olmasa herkes siteyi terk eder ki bunu siteyi yöneticileri iatemez diye düşünüyorum sonuçta biz burda olduğumuz için kazanıyorlar

1

zaten siteye guveniyorum. :) ben daha limite ulasip parami cekemedim ama arkadasimin referansiyla gelmistim. o birkac kez odeme talebinde bulunup cekti. yani o yuzden icim rahat benim... bir iki gune de ben odeme talebinde bulunacagim. umarim cabuk yatar param. aksama odeme talebinde bulunabilirim. sali gunune kadsr yatar insallah benim odememde. :)

1

bilmiyorum cünkü yenı basladım zamanla tanıyıp ve kazancımızı cekersek ınsallah güvenecegım bır cok arkdadasım aldıgını söyluyor bakalım hayırlısı