0

youtubedur 1000 abone 4000 saat izlenmede para kazanma acılır her 1000 tık basına 1 dolar kazanılır.

0

internetten en çok youtube ve instagram kazandırıyor. garanti para ve net para. onun dışında bir internet sitesi kurarak google'dan reklam alarak güzel gelirler elde edebilirsiniz. benim arkadaşımın haber sitesi var günde 1 2 saat ayırarak ayda en kötü 2000 tl gelir elde ediyor. tabi bunun için öncelikle ufak miktar bir yatırım lazım internet sitesi kurmak için. şu an bende üstünde çalışıyorum yakın bir zaman da bende acicam. instagram sayfam var güzel bir kitlesi var onları oraya kaydiricam. böylelikle gelir artmış olacak.

0

eğer aylık 100.000 den fazla görüntülenmeli bir youtube hesabınız varsa o rakamları geliştirerek banka hesabınızdaki 0 sayısını çok rahat bir şekilde katlayabilirsiniz.

0

google adsense kullanan her şey çok güzel paralar kazandırıyor reklam ağırlıklı olduğu için reklam alabileceğiniz siteler çok güzel paralar kazandırabilir bir tanıdığım instagramdan çok rahat para kazandığını söylemişti

0

öyle bir site vardı da biz mi gitmedik. :) eğer elinde az çok kullanmayacağın bir para varsa ikili opsiyon denilen sistemde değerlendirebilirsin. başka öyle aman aman bir para kazandıran site bulamazasın burası ve ikili opsiyon siteleri hariç. anket doldurma olaylarına hiç bakma ben girdim. bir 50 tl yapabilmek için anketin gelmesini bekleyeceksin, dolduracaksın, anket başına bilmem kaç kuruş alacaksın daaa... o paralar birikecek ve sen anketten para çekeceksin.

0

heralde youtube'dir. youtuberler zengin zengin dolaşıyorlar

0

en çok para kazandıran internet sitesi "binomo 'dur."

0

bak güzel bir soru geldi işte :) tahmin ediyorum ki youtubedir. reklamlardan dolayı geliri baya yüksek.