1

bunun için ödeme talebi oluşturmanız yeterli. site yönetimi inceledikten sonra aksi bir durum tespit etmezse ödemenizi yapar zaten. eğer 3 iş günü geçti ve ödemenizi halen alamadıysanız sorumani kullanıcı adına mesaj atarak ödemenizin akıbetini öğrenebilirsiniz.
bazen site yönetimi gerekli gördüğü soru ve cevapları siliyor. bu nedenle kazancınızda eksilme oluyor. böyle bir şey olduysa ve ödeme eşiğinin altına düştüyseniz ödemeniz yapılmıyor olabilir. bu yüzden ödeme talep ettikten sonra yazmaya devam ederek kazancınızın artmasını sağlarsanız sürprizler ödemenizi etkilemez.

1

zaten ödeme talep ettiğimiz zaman ödemelerin yatırmalları 3 iş günü içinde yatırılıyor diyelim ki 3 gün içinde yatırılmasa yani ya 4 ya da 5 gün içinde yatırılıyor çünkü bütün cevaplar inceleniyor ve inceledikten sonra ödeme yatırılmaya başlıyor e tabii ki bu sitede ödeme talep eden sadece bir kişi değil yani birçok kişi aynı anda ödeme talep edebilir ve cevapların hepsi incelemeden geçip sorun yaşamasa para hesabına yatırılır mesela ben yaklaşık 8 hafta falandır buradayım 3 defa ödeme aldım buradan ben hiç bir sorun yaşamadım. eğer kopya içerik girmesen kopyala yapıştır yapmasan ödemen de hiçbir sorun çıkmaz emin ol.

1

oncelikle odemeler yatirilmadan oncr gozden gecirilir dedigin gibi. aslinda sitede bir nevi kopyala yapistira engel olmaya calisiyor. her neyse.. iste hesabin incelensikten sonra 3 "iş" gununde yatar. bak is gunu diyorum. carsamba mi verdin.. persembe, cuma ya da pazartesi yatar. mesela cuma aksami gonderdigini say, yine pazartesi duser hesabina. bankacilik islemleri iste. haftasonu islemler yapilamiyor. birde iki kati kazanc etkinligi oldugu sirada cokca odeme talebinde bulunan oluyor. bu da bize yapilan odemeyi geciktiriyoe. doeduncu is gununde besinci is gunude yattigi oldu bana mesela iki kere...

0

ben salı günü akşamı talep ettim ve bekliyorum artık 3 iş günü kadar paraya vakicam artık güveniyorum parayı verecekler çünkü bu sitede çok kişi katılıyor ve çok para alanlar var.

0

yani her 3 iş gününde ödemeyen yatmazsa o zaman bu kadar çok sinirlene bilirsin. eğer üç günü geciktiyse o zaman demek ki sende bir sorun vardır. kopya içerik oluşturmuş olabilirsin veya imla kurallarına uymamışsındır. hani bu sitede normalde yanlış olmaz çünkü kaç aydır buradayım ve eski üyeler denim ve burada toplam 518 tl para çektim hiçbir şekilde sorun yaşamadım yani emin ol ki; sende bir sorun yaşamazsın önemli olan burada kopya içerik oluşturmamak ve imla kurallarına uymaktır eğer zaten bunları yaparsan hiçbir şekilde paranda yatmaz yani burada sadece sen değil bazı arkadaşlar kopya içerik oluşturduğu için ve takibi alınıyor incelendikten sonra para yatırıyor ve 3 günü geçti mi bil ki sende bir sorun vardır mesaj atıp bana azından öğrenebilirsin normalde benim paramı her seferinde bir gün içinde yatmıştır. bilemedin iki günde yapmıştır yani o konuda hiçbir şekilde şüphen olmasın kendine güveniyorsan paran da mutlaka yatacaktır.

0

ödemeniz gözden geçirilir ve 3 iş günü içerisinde genellikle yapılır. ama eğer ki perşembe günü falan ödeme talebinde bulunduysanız araya hafta sonu girdiği için pek fazla yapmıyorlar. çok nadir yani o zamanlar ödeme yapmaları. o yüzden genellikle pazar günleri ödeme talebi vererdiğinizde çarşamba günü yatırıyorlar .3 iş günü içerisinde bekleyin ve illaki paranız yatacaktır.