0

hayır bugüne kadar hiçbir okul dönemimde disiplin cezası almadım. okul hayatımı gayet sakin ve sessiz biri olarak bitirdim diyebilirim.

0

bizim lise de okadar çok yaramaz zeki deha denilecek çocuklar vardı ki disiplin cezasının eşiğini çok fazla yukseltmislerdi universite deki can eğrisi gibi düşünün kolay kolay disiplin cezası verilmezdi çok büyük bir şey yapmanız gerekiyordu kantinde sigara içen mi ararsın okuldan kaçanmi bütün sınıfı toplayip bu dersimizi dışarda işleyecez diyip sınıfı saçma bir yere götüreni mi bana sıra gelememisti diyeyim

0

lise okurken hiç disiplin cezası almadım, devamsızlık çok yaptım ama lise yıllarında ki tek sıkıntım lise 1'de iki ay okula tüberküloz hastalığı yüzünden gitmediğim halde sınıf tekrarı yapmayarak bir üst sınıfa geçmiştim ama ertesi sene hiç bir sıkıntım olmamasına rağmen sınıf tekrarı yapmıştım ne yazık ki.

0

lisede hiç disiplin cezası almadım. neden alayım ki? okul korosundaydım. aynı zamanda bando takımında trampet şefiydim. zaten okul süresinin yarısında yoktum. okulda suç işlicek zamanım sadece istiklal marşı okurken olabilirdi. düzenli katıldığım tek şey istiklal marşıydı :)

0

şuan lisedeyim son sınıf şunu söyleyeyim okulda disiplin dosyası en kabarık kişi benim ve buna rağmen geçtiğimiz dönemlerde birlikte 5 tane teşekkür belgeleri var ki bütün öğretmenler beni tanır yarışı çok sever diğer yarısı beni tanımaz.

0

oooooo çok aldım ben okuldan kaçma kavga ya karışma bende koleksiyon var

0

evet okuldan uzaklaştırma aldım ama haksızlıga uğradım kendimi ifade edememiştim

0

hayır almadım. ancak alan arkadaşlarımız oldu. sebebi de kavga. lise 3. sınıfta iken neredeyse yılın iki dönemi her çarşamba ve cuma polisler müdahale etmeye hazır halde okulun kapısında nöbet beklerdi. o derece şiddetli kavgalar meydana geldi. şükür ki kimseye kötü bişi olmasan liseyi sonlandırdık ☺️☺️

0

evet hatta daha beteri yatılı bir okuldaydım yaklaşık 70 kişi falan var yurtta kalan bunlar anlaşmış 50 kişi odama geldiler sataştılar falan bende dedim bu kadar adam geliyorsunuz dedim yarın dedim okul çıkışı görüşelim dedim sonra biri dedi ki hep dedi okul çıkışlarında görüşüyoruz dedi tamam dedim 5 dakika sonra okulun önünde ol tamam dedi tabi 50 kişiler ya onun verdiği güven sonra ben gittim tanıdıkları topladım en az 100 150 tane adam var okulun önüne bunları çağırdım geldiler tabi yarısı yoktu kalabalık görünce 20 kişi felan kalmışlar sonra bunların sesi çıkmıyor özür falan diliyorlar polis falan geldi poliste bizden çıktı yürüdü gitti sonra bunlar geri vites yaptılar gittiler tabi bu müdürün kulağına gitti sabah daha ders başlamadan müdür bizi odasına çağırdı müdür de sürgün edilmiş askeriye müdürüymüş önceden yani pisikolojisi bozuk bir insan meşhur bir haydarı vardı tam onu aldı bana vuracakken müdür yardımcısı önüme geçti vuramadı sizi mahkemeye vereceğim dedi polisi çağırdı falan sonra bize kimse bir şey yapamadı tabi öyle kapandı gitti :)

0

yok ne lise ne ilk okul ne orta okul okulda hiç disiplin cezasını almadım uslu idim yaww öğretmenler beni seviyorlardi bu şekiller okulu bitirdik

0

beni lisede tuhaf kılan hem iftihar sınıfında tabiri caizse inekler sınıfında yer alıp hem de en fazla disiplin cezası alan öğrencilerden biri olmamdi. hem parmakla gösterilecek kadar başarılı, hem her konuda yetenekli bir öğrenci, hem de her kavganın baş kahramanı :)

1

ben almadım ama yanımdaki arkadaşım almıştı 3 gün uzaklaştırma aldı tabi gene akılanmadı 9 da kaldı ayrıldık şu an 11. sınıfım

0

hayır lise donemimde hic almadım. alan arkadaşlarim oldu ve yazılı tutanakli bir şekilde uzaklaştırma aldılar.

1

kendimi bildim bileli, okul hayatımda bazılarının inek tabir ettiği modeldim. aksine hiç ceza almadım, hep takdir aldım. lisede bölüm birincisiydim. disiplin cezası alabilecek bir vukuatım hiç olmadı.

0

lisede hiç disiplin cezası almadım ama hani derler ya direkten döndüm bildiğiniz, disipline sevk oldum bir kavga yüzünden ama haklı taraf ben görüldüm toplanan disiplin kurulunda ve ceza almaktan son anda yırttım.