0

kayserispor-fenerbahce maçında fenerin 1 adım önde olduğunu dusunuyom çünkü 2 maçtır yeniyor bu futbolculara ve taraftara buyuk moral olmuştur bu moralle saha ya çıkacak ama saha kayserisporun bu çok zorlu bir kac olacak iyi olan kazansin ama benim icin farketmez fener alt siraldan kurtulmak istiyorsa bu maçı mutlaka alması lazım çünkü fenerbahçe bu sezon hoc bir zaman 3 maç üst üste mac kazanmamis

0

bu mac bence fb acısından çok önemli.aldigi 2galibiyetin rehaveti olursa yenilir.ama fb gibi oynarsa futbolcular.2.0alir

0

kayseri 1 - 0 fenerbahçe. benim skor tahminim budur. ümraniye maçı gibi süpriz bir maç olmasını bekliyor ve temenni ediyorum.

0

bence fenerbahçe kazanır baya topladı kendini takım

0

fenerbahçe'nin aldığı 2 galibiyete aldanmayıp sonucun bence en iyi beraberliğe gideceğini düşünüyorum. toplam gol sayısı 2-3 olur.

0

cuma günü oynanacak olan kayserispor-fenerbahçe karşılaşmasında fenerbahçe'nin yenileceğini düşünmüyorum. en kötü berabere kalacaktır bu maçta. galibiyet ihtimali ile daha fazla. oranlama yapacak olursak %60 kazanır %30 berabere biter %10 ihtimalle de ev sahibi kayserispor gülen taraf olur. çünkü fenerbahçe 2. yarıya çok iyi başladı. şanssız bursaspor beraberliğinden sonra kupadan elenmesi fenerbahçe' de bütün odağı lige vermiş olacak ki, ligin zorlu 2 ekibini kadıköyde mağlup etmeyi başarmıştır. önce evkur yeni malatyasporu mehmet ekici ve mehmet topalın golleri ve güzel futbolu ile 3-2 geçen fenerbahçe daha sonrasında gene kendi sahasında, evinde oynadığı maçta göztepeyi soldado ve mosesin golleri ile 2-0 ile geçmeyi başarmıştır. bu maçları kazanan fenerbahçe de oyuncuların hem öz güveni arttı hem de taraftarlar ile yeniden barışmış oldular.fenerbahçe de 2. yarı da bazı şeylerin değiştiği çok aşikar. özellikle devre arasında takıma katılan oyuncuların ne kadar iyi ve nokta hamleler olduğunu görüyoruz. sadık geldiği günden bu yana formayı kaptırmıyor, moses ise yavaş yavaş ritim bulmasına rağmen daha %100 performans sergilemeden, 90 dakika oynamadan 2 maçta 1 gol ile oynuyor. bunların yanı sıra takıma son günler de dahil olan 3 isimde kayserispor karşılaşmasında forma şansı bulabilecek durumda. sadığın göztepe maçında sakatlanmasından sonra serdar aziz bu maçta stoper bölgesinde görev yapacaktır. mehmet topalın cezası sebebiyle oynamayacak olmasından dolayı da bu bölge de tolgaya şans verebilir ersun hoca. benzia'nın sözleşmesi askıya alınmıştı bundan dolayı da o mevkide ya mika zajc yada mehmet ekici forma giyebilir.dirarın gerek artan formu gerekse gene aynı kanat üzerinde oynadığı isla ile son derece uyum halinde olmasından dolayı mosesi direkt olarak oynatmaya çekinen ersun hoca bu maçta ayew yerine mosesi sol kanatta düşünebilir. slimani ve freyden sonra tekrar umut bağlanan soldado ise bana göre diğer 2 oyuncuya oranla hem daha aktif saha içerisinde hemde daha güven verici. böylesine toparlamış bir fenerbahçe'nin kolay kolay durdurulabileceğini zannetmiyorum. bu maçı da kazanması durumunda ertesi hafta konyaspor karşısında da 1 galibiyet alırsa fenerbahçe ilk 5 için en iddialı takımlardan birisi haline gelecek. bunun bir taraftar olarak ben farkında isem ersun hoca ve ali koç hayli hayli farkındadır. kayserispor da ise işler 2. yarı da çok iyi gitmiyor. transfer yasağından dolayı kadrosunu bir türlü güçlendiremeyen sarı kırmızılı ekip sakatlık problemleri ile de boğuşuyor. takımın en etkili oyuncularından olan bilalin sezonu kapatması onlar için hiç şüphesiz ki en büyük kayıp.gyanın ve stoperin bel kemiği olan kana bıyık'ın da sakatlık problemleri yaşaması zaten dar bir rotasyonu olan hikmet karamanın elini daha da zayıf hale getiriyor. umut bulutun adeta saç baş yolduran performansı, mecburiyetten her maç bunu izlememize neden oluyor. gerçekten görmüş olduğum en kötü bitirici forvetlerin başında geliyor.fenerbahçe en az 1 puan alır bence.