2

şuan ki ruh halinizi özetleyen cümle nedir?

benim ruh halimi özetleyen cümle, kendim ettim ,kendim buldum.

10 cevap
0

herkes arka arkaya vefat ediyor ve motalim bozuluyor bu durum beni ölüme kadar sürükleyebilir.bir insan kendi kardeşini arsa için öldürür mü?peki ya yeğenini ağır yaralı olarak bırakıp kaçabilir mi?

0

şu an kendimi paraya oldukça fazla ihtiyacı var olarak görüyorum. param olması lazım. param olmazsa tüm hesaplarım ters gidecek gibi düşünüyorum

0

şu anki ruh halim yorgun ve bitap hissediyorum. herşeyden bezmiş gibiyim.

0

şu anda kendimi çok yalnız yalnız boş hissediyorum istediğim hiçbirşey olmuyor daha yeni sevgilimden ayrıldım ve depresyondayim yani. herşeyimi ona gore planlamistim yeni umutlarim vardı hayallerim vardı ama şimdi hepsi tuzla buz oldu . kendimi boşlukta hissediyorum.

0

ruhumu sağ gözümden çekip almaya çalışıyorlar gibi...

0

benim şu anki ruh halimi özetleyen durum yani kelime ölüyüm gittim gelmezler çünkü sabahtan beri uğraşıyorum ve sitede cevap verip hem de soru soruyorum sürekli uğraşıyorum belirli aralıklar ile uğraşıyorum ve kazanca ulaşamadım bir türlü bittim yani bu şekilde sabahtan beri uğraştım anlat kazancım 13 tl 26 kuruş 25 tl'ye daha çok var bakalım zaman ne gösterir ise halledeceğiz çünkü çok yoruluyorum ölüyorum bitiyorum 2x kazanç etkinlik gelse çok güzel olur ve bu kazancı fazlası ile alırım kısa bir sürede çıkartırım diye düşünüyorum.

0

ruh halim cidden çok kötü bir durumda.psikolojik olarak yıkık bir insan haline geldim.dertler hiç bitmiyor.sabır gücüm dahi kalmıyor perişanım şimdi resmen.

0

şuanki ruh halimi özetleyen kelimeler uykulu, halsizlik, bitkinlik, durgunluk, can sıkıntısı, yorgunluk belirtileri, nefes zorluğu, hayata bakış açımın darlığı.

0

şu anki ruh halim oldukça bitkin ve uykulu . ev ortamı beni sıktı ışıktan dolayı da biraz gözlerin ağrıdı ye ekten sonra da uyku bastırdı e halimi düşünün ne haldeyim uykum geldi anlayacağınız. bunaldım biraz yapacak birşey bulamadım şu anki ruh dururumum çok iyi sayılmaz uzandım ve uykuya dalmak üzereyim sanırım.

0

suanda bendeki durum can sıkıntısı herşeyden sıkıldım ve bıktım diyebilirim.