0

bu güne kadar hiç bir uygulamadan para kazanmadım. kazanmak için de büyük bir çabam olmadı zaten. bakalım sorumani yi şuan sıkı takip ediyorum kazanabilecek miyim.

1

yani hadi yarışması canlı bir yarışma bipte insan katılıyor yarışmaya ve o kanalı takip etmek gerekir birkaç kere benle kızım beraber katıldık hadi yarışmasına ama hep son sorularda kaybediyorduk bir kere hepsini bildim yarışmayı kazandım ama bir lira 90 kuruş kazanmıştım o da hesabıma yatmadı daha sonra artık o uygulamayı katılmadım hiç girmedim.

1

hadi yarışması beni çok sıkıyor.hem hep aynı saatte hazır bulunmak gerekiyor hemde sonuna kadar doğru cevap vererek gelebilmek. her gün aynı saatte müsait olmakta pek mümkün değil. orda bir ihtimal üç beş kuruş kazanır mıyım diye vakit öldürene kadar burada yarım saatte ordan gelecek tutar kadar belki de daha fazla bile kazanabilirim. o yüzden daha önce kullandım ama beni pek sarmadığı için her hangi bir gelir elde edemedim.kesinlikle en kral yer bana göre sorumani başka yere gerek yok. :)

0

alt limite ulaşıp para çekmek gerçekten çok zor. o yüzden hadi uygulamasını telefonumdan kaldırdım. her gün şu kadar para dağıttık diyorlar ama resmi olan yaptıkları ödeme onbinde biridir filan herhalde. bazı sorular çok tuhaf ve gerçekten bilmek zor. ayrıca kazansanız bile kuruş olarak günlük kazanıyorsunuz. ufak ufak kazanıp alt limite ulaşmak çok zor olduğu için hiç bulaşmamak en iyisi diye düşünüyorum

0

bu gune kadsr 98 kurus kazandim brn hadi yarismasindan. o kadar suredir telefonumda yukludur. oyle aman aman her gun giremiyorum yarismalarina ama. girdigim zamanlarda da nr hikmetse son soruda eleniyorum artik.

0

hesabımda 9 küsür lira var ancak elbet 20 lira olmadan alamıyormuş o yüzden hiçbir kazanç elde edemedim diyebilirim ancak türkiye yarışta isimli yarışmadan kazancımı aldım elhamdülillah :)