0

berkay ve arda turan olayında tabii ki arda turan çok haksızlık yaptı şey çok çok yanlış bir şey değil sonuçta berkay evli bir adam ve tabii ki karısını savunma korumak zorunda yani kim olursa olsun beni mesela bir erkek arkadaşıma bakınca ben çok kızarım çok kavga eder hatta benim bir kız arkadaşım bir gün bana ulaşamıyor ulaşamadığı içinde erkek arkadaşımın numarasını biliyor ona mesaj atıyor işte işte seda nerede ulaşamıyorum diye o da bilmediğini söylüyor anayurt'ta olduğundan bahsediyor ve sonra kız arkadaşım tekrardan mesaj atıyor işte böyle böyle bir durum var diye yatak ben bunu sonradan görünce çok kızdım çünkü istemiyorum yani başka birinin benim erkek arkadaşımla konuşmasını ben çünkü paylaşımı paylaşmayı sevmeyen bir insanım ve bu da öyle bir şey yani çünkü sonuçta onlar birbirlerini evliliği yani kim kimin karısına göz dikerse kim kimin eşine göz dikerse tabii ki diğer taraf kendini savunmak zorunda ki atılan dayağı da haksız biliyorum yani hem karısına bakıp laf söyleyip hem kavga etmek çok saçma arda turan'la bu konuda haklı bilmiyorum yani bana göre hani yaptı birazcık saçma yani yapmaması gereken bir şey yapmış olmasın karşıyım tabii ki yani bunu kim olursa olsun ona laf söyledim tabii ki berkant ne yaptı çok haklı bir şey yok çünkü sonuçta karısı yani onu tabii ki olmak zorunda tabii ki kurmak zorunda onu savunmak korumak o yüzden arda turan öyle bir tepki verdi bayağı bir şeydi geçmişti ama onların şeyi konuları bayağı bir uzun ürmüştür karışıktı ama yine dediğim gibi bütün sanatçılar da zaten bu duruma pek de arda turan haklı görmediler arda turan'a turan'a haklı görmedikleri için de berkay'ı savunma berkay zaten bu konuda çok haklıydı ben de yani bu konuda ayşe'ye veriyorum destek veriyorum ama keşke olmasaydı keşke öyle bir şey olmasaydı ama işte ne yaparsınız oldu ama inşallah tekrar bir daha yaşanmaz çünkü bunlar gerçekten kötü şeyler olmaması gereken şeyler çünkü onu seviyor yani onun gözünde ilktir tektir ve başkasıyla paylaşamam insan sinirleniyor sinirleniyorum bu duruma o yüzden daha güzel daha anlaşılır bir şekilde dikkat edin edilmesini istiyorum bu kadar yani benim söyleyeceklerim arda turan'a haklı bulmuyorum bu konuda berkay'ı haklı buluyorum bilmiyorum yani bence herkes için böyledir haber

0

at izi it izine karışmış diyorlar o konuda ama ihmale gelmez, bu sorunu mutlaka çözmeliyiz.. bak bir ayda 100 cevap efsane olmuş.. demek ki milletin asli meselesi buymuş...
aydınlatıcı...

0

bence berkay arda turan arasında en haklı olan burada tabii ki de berkay de. çünkü berkay orada eğlenmeye gitmiş eşiyle yanında yani eşinin yanına arda turan'ın gelmesi bence çok yanlış.neden gelip de yani ona sarılıyor neden böyle sözler söylüyor anlamış değilim özellikle de elinde yüzük olduğunu biliyordur.yani hiç görmedim yüzünü evli olduğun için bilmiyorum kadar salakça bir insan ki arda turan zaten hep çapkınlıkları ile biliniyor.arda turan'ın işte zaten birazcık salakta önce hamile kanunu'yla bence ona inanmak oldukça bir salaklık da o da biliyor öyle çapkın olduğunu ki insanlar farkı şeyi algılamasın diye bence onu birazcık alttan aldık ve kabul etti.başka türlü çünkü gelip de arda turan ken aklayıp ben böyle yapmadım ben bilmiyordum deyip de kendini birazcık geriye çektik. özellikle de sen nasılsın sen kim oluyorsun ki berkay'ın eşi en azından hani berkay'a neden yumruk atıyorsun bunu neden kırıyorsun ki çok saçma.en azından birazcık sakin olabilirdi o anda tamam ben bilmiyordum deyip başka yerde kendi eğlencesinde bakabilirdin insan ne demek oluyor ki burun kırmak hastanelik etmek insanları yani hiç gerek.bir de sen hamile işi bırakmış gelmiş sizin evde hiçbir şekilde özür dilemiyor musun işinden sonra bir de insanın burnunu kırıp çapkınlık yap sonra tekrar eşinin yanına gir oldu.gerçekten çok saçma bir şeydi zaten alanındaki kavga o yüzden iyi ki de şimdiki zamanlarda artık bu magazin şeyinden ayrıldılar artık hiçbir şekilde konuşmuyorlar tabii ki de arda turan bir de eşinin hamilelik sürecini bitmesiyle ve beğeni karnı almasıyla artık her şeyi sular duruldu.artık magazin hiçbir şekilde onları konuşmuyor bence bilmiyorum da birazcık planlı olarak olabilir bu olaylar.

0

evli bir kadına evli bir adam olarak sarkıntılık ettiği için arda turan haksız diyebilirim fakat zamanında aynı şeyi berkay da başka bir kadına yaptığı için etme bulma dünyası diyelim (bir farkla o zamanlar berkay evli değildi ama benım için ikiside aynı şey çook ayıp!)

0

arda turan galatasaray'dan ayrılıp avrupa'ya gittiğinde hepimizin gurur duyduğu biriyken bu durum onu şımarttı ve içinde bulunduğu durumun sorumluluğunu taşıyamadı. abartılı ve futbolcu kişiliği dışında yaptığı her hareketi insanların kendisinden daha da nefret etmesine sebep olmuştur. berkay ise özel hayatı ya da müzik dışı konularda gündeme pek fazla gelen bir isim değildir. şahsi görüşüm arda turanın haksız olduğu ve haksız olmasının verdiği saldırganlıkla olayı daha da ileri boyutlara sürüklediğinin.

0

berkay ve arda turan olayında olaya şahit olmadığımız için tam emin olamayız ama olayın basına yansıdığı şekli doğruysa arda turan o gece bela arıyormuş. hamile eşini bırakıp gece gezmeye giden bir adam olarak başka birinin nikahlı eşine söylediği iddia edilen cümle son derece provoke edici ve rahatsız edici.

0

berkay arda turan arasında yaşanan olayda arda turan'ın haklı olduğunu hiç sanmıyorum.cünkü mesele ne olursa olsun hiçbir hak hastaneyi silahla basmayı meşru kılmaz.sonucta biz bir hukuk devletinde yaşıyorsak eğer .ona göre davranmamız lazım.

0

berkan arda olayı çok sakat bir iş burda kimin haklı olup olmadığını bilmek tabi yanlarında oladığımızdan dolayı hiç bilemeyiz ama televizyonlarda gördüğümüz kadarıyla berkay haklı gibi gözüküyor fakat arda kendini batırdı be abi milli takimda yaptığı o davranışlar yav sen milletini temsil ediyorsun ve gidip kendi habercini dövüyorsun ben galatasaraylıyım arda önceden seni severdim ama basaksehire gittin ve kendi ekmeyini yedigin takıma ihanetlik ettin her nekadar güzel futbol oynamazsada adam gibi adam sabri reis gibi olamadın para bu tabi annenizi babanızı bile göz önünüzden gecmiyor. birde silahla otel basma gibi sen mafya degilsin arda milli takim oyuncusuydun yuh be yuh. sen kendini batırdın be arda seni yükselten takıma ihanet ettin galatasaraydan yukselise geçtin atletiko madridten barselonaya gittin daha sonra ihanetlerinin sonucu basaksehire gittin ama basaksehiri tebrik ediyorum sana 2 milyon türk lirası para cezası verdi bu konuda hakkını yememek lazım . bundan dolayi tabi berkay sutten cikmiş ak kaşıgı degil mutlaka oda birseyler yapmıştır karı kız olaylari bu işler adamın damarına basmıstır yani bir kiz yüzünden insanlar birbirine kıyabiliyor yani sonuç arda haksiz neden silahla otel basması berkay haklı karsılik vermemesinden dolayi. arda turanın göbegi şeker pare kuarejmanınki baklava hemde antep fıstıklı.

0

tabii ki arda turan haksız çünkü yaptığı çok ayıp bir şey berkay arda'yı vurmadığına dua etsin arda'yı kınıyoruz atatürk ben sporcunun dürüst ahlaklı ve çevik olanını severim demiştir hard ahlaklı birisi değilim ve dürüst değil ben orada torunu sevmiyorum

0

arda haklşıydı ama arda turan sadece benliği ile görülmüyordu arda büyük bir cemiyet ile adı anıldıgı için yapmamlıydı.

0

ardanın oldugu bir yerde bir galatasaraylı olarak ardayı hiç bir zaman savunmam atatürkün ben sporcunun zeki çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim sözüne muhalefet olarak doğmuş biri oalrak görüyorum ardayı

0

arda turan haksiz ve kendisini hiç sevmiyorum. kendini begenmiş çok havali biri her zaman bir vukuati var. şidet meyilisi biri. berkay hakli. arda turan sanat hayatini kendi bitirme yolunda hizli bir şekilde ilerliyor.

0

berkay haklıydı bu konuda çünkü arda turan adamın namusuna sulandı laf etti ve tacizde bulundu ama bura tuhaf bir yer ekmek çalana 10 yıl hapis veren de tecavüz edeni de bırakan aynı devlet, arda turan'ı da serbest bıraktılar ceza da vermediler. bunu gariban bir insan yapsaydı müebbete kadar ipe kadar giderdi, çok ucuz yırttı nasıl bir hukuk anlayışı var anlamadım gitti. bu olay karşısında bir ceza verilmeliydi iki taraftan birine, berkay ve karısı mağdur ee o zaman kim haklı bu durumda?. silahla hastane basması da ayrı dert, ceza vermeyerek resmen madalya vermiş gibi oldular. arda turan da hayatını çok pis bir şekilde kariyerini bitirdi, bunu istese para karşılığında başaramazdı. barcelona gibi dünya devinden geldiği nokta artık magazin sayfaları, arda turan giderek türk halkının gözünde çirkin bir insan edası taşıyor ve umarım daha da çirkinleşmez.

0

berkay kesinlikle haklıdır. evli barklı bir kadına laf atmak , asılmak nedir bunun arda turan tarafından hiçbir haklı yönü olamaz olmamalı da zaten. berkay'ın şikayetçi olması gerekir bence.

0

arda turan önlenemez bir biçimde şımarmıştı.berkay olayında da kesinlikle haksız.vizyonsuz bir adam zaten.alt yapısı sıfır.parayla şöhretle buraya kadar oluyor işte.belki de iyi oldu bu olanlar biraz düzelir artık kendini toparlar biraz.

0

medyadan takip ettiğimiz kadarıyla berkay haklı görünüyor. olayda bildiğim kadarıyla arda turan berkay ın eşine asılıyor ve olaylar ondan sonra başlıyor. arda turan bir suçlu psikolojisi ile yaptığı hareketten sonra hastaneye gidip orda da olay çıkardı.

0

herkesin görüşü kendine sen ünlü bir futbolcusun hastahaneye silahla gidip tehdit etmek silahı baş ucuna bırakmak bunlar iç açıcı bir şey değil kardeşim. hatta silahı bırakmadan önce onu ateşlemek sanki göz dağı verir gibi ifade verirken bunu da yanlışlıkla ateş aldığı şekilde telaffuz etmesi hoş olmayan bir davranıştır. aralarında ne geçerse geçsin yaşananlar delikanlılıkla adamlıkla olmayacak şeylerdir.

0

berkay haklı kesinlikle . ne oldum delisi olan , bir kariyerin nasıl berbat edildiği örneği olan , zirveden dibe gidişin simgesi arda turan haksizdir.

0

şöhreti kaldıramayan, şımarık ve yalama olan mağara adamı kılıklı arda turan haksızdır. karısı da aynı bir geniştir.

0

bence arda turan'ın içinde olduğu her konuda karşısındaki kişi haklıdır. bu olayda da berkay haklı. arda turan her halükarda evli bir kadından uzak durmalıydı.