0

biraz asabi ve söz dinlemeyen bi yapıya sahibim keşke biraz sakin olmayı çok isterdim aniden parlıyorum ve bu durum beni olumsuz yönden etkiliyor fakat siz benim gibi olmayın sakin ve akıllı düşünerek hareket edin.

0

benim şöyle bir problemim var benim yaşadığım olaylar ve aklımdaki düşünceler yaşadığım ülkeye ve zaman dilimine uymuyor. insanlara bakıyorum sürekli programlanmış gibi aynı şeyleri yapıp duruyorlar. ben nedense etrafımdaki problemlere çok kafayı takıyorum ve sürekli olarak bir düşünce karması içine giriyorum. bu düşüncelerden çıkmaya çalışıyorum ama şöyle bişey oluyor düşüncenin düşüncesi oluşuyor ve düşündükleriniz sizde yeni bir hücre oluşturduğu için 0’dan oluşan hücre diğer nöronlarla bağlantı kurmak için farklı bakış açıları ve farklı fikirler oluşturuyor. yani çözmek istediğim bir sorun olunca kaynağının kaynağına kadar araştırma yapıyorum ve bir anda öyle bir ağırlık oluyor ki bu düşünceler konu bitiminde dahi devam ediyor. herşeyi öyleaine boş veremiyoruö en ince detayına kadar araştırıyorum ve bu düşünceler yüzünden günde 3 ve ya 4 saat uyuyabiliyorum sadece.

0

kendimde değiştirmek istediğim en önemli özellik yok çünkü özellik kelimesi bir yetenek olumlu bir vasıf olarak niteliklendirilir bu soruyu eğer kendime su şekilde sorar isem cevaplayabilirim

kendimde değiştirmek isteğim şey nedir ?

kendim de değiştirmek istediğim şey çok fazla düşünüp hızlı konuşmamdır bu olumsuz özellik sayesinde konuşmalarımda beni sadece benden yaşça büyük insanlar anlayabiliyor ama yaşıtlarım sadece anlamsız ama bakmakla yetinmekte benimde zaten muhatap olduğum çok az sayıda kişi olduğu için şuan bu benim için sadece toplumda konuşma yaparken sorun oluyor.

bunun başlaması benim kitaplara dalarak haftada 2 kitap bitirme başladı ve bu böyle süre geldi bu güne kadar okuduğum kitap sayısını tam olarak şu kadar diyemrm ama 200 den fazla,la olduğunu kesinlikle söyleyebilirim bir söz vardır ne kadar çok kitapla tanışırsan seni anlayan insan sayısı da o denli azalacaktır.

0

kimse mükemmel olmadığı için haliyle de değiştirmek istediği huyları vardır benimde öyle huylarım mevcut. bunlardan birisi çok alıngan olmamdır. yani biri bişey yapsa bişey dese hemen yanlış anlayıp alınırım ve ö kişi samimi bir özür dilemediği sürece alınganlığım giderek artar ve onu sevmem artık. yani artık o insandan nefret etmeye başlar ve bir süre sonra da ondan elimden geldiğince uzaklaşmaya bakarım. çünkü yanında kalmaya devam ettiğim sürece daha kötü şeyler yaşanacağını hissederim. bide bazen küçük şeylerden de mutluluk duymayı bilmemiz gerekirken ben mutlu olamam onu da sevmiyorum üç günlük dünyada niye bu kadar ciddiyim yani ne gerek var ki, hep kendimi uyarmama rağmen yinede yapmam bunu buda güzel bişey değil.

1

kendimde değiştirmek istediğim en özelliğim biraz iyi niyetli olmam. daha çok açıkgöz ve uyanık olmam lazım insanlara karşı.

0

kendimde değiştirmeyi en çok istediğim şey insanlara "hayır"diyememek.insanlara hayır diyemediğim için genellikle kabak benim başıma patlıyor.insanlara hayır diyebilmek istiyorum.

0

ben ilişkilerimde aşırı derecede kıskanç bir insanım. bunun da ilişkimizi sıkılıp bitirdiğini biliyorum fakat her ne kadar değiştirmeye çalışsam da bir türlü değiştiremiyorum. kıskançlık normal evet kabul ediyorum ama fazlası zarar be abi :( bir sonra ki konu ise intikam. çünkü haksızlığa uğradığım zaman o intikamı almak için resmen kendimle savaş veriyorum desem yeridir. onun da bana yaptığının kat kat daha fazlasını yapmak ona bazen zarar vermek istiyorum. maalesef ki bir diğer özelliğimde kendimi kandırmam ders konusunda. günlerce çalışmam gereken bir sınava ben 1 saat çalışıp giriyorum. bu da benim kendimde bulmak istemediğim bir diğer özelliğim. başka bir istemediğim özelliğim ise sevdiğim veya hoşlandığım kişiye karşı zaafım olması. o kişiyle tartışır kavga ederiz. fakat gelir bir merhaba der ben bütün herşeyi unutup onu affederim. ayrıca o kişi benden bir şey istediğinde ise hayır diyemem ve çok utanırım. genel olarak kızlarla konuşurken utanan bir insanım. sanırım bu da istemediğim bir özellikti.

0

ben değiştirmek istesem çok uzun saçlarım olsun isterdim. saçlarımı kesmek zorunda kalmıştım artık uzamıyor doğru düzgün. ayrıca çok vicdanlıyım kimseyi kırmak istemediğim için herkes beni kırıyor. bu yüzden bu özelliğimi değiştirmek isterdim.

0

yani ben duygusal olarak kendimi degistirirdim daha acımasız olmak isterdim.

0

allahin isine karisilmaz ama kulaklarimi degistirirdim