0

hayır bence baya etkin şu an.
hatta sorduğum sorulara anında cevap alıyorum ama 2x kazanç olduğu için şu an soru sormuyorum.

0

galiba 2 kat kazanç olmadığı için kimse sitede yoktu ondan bende 2 kat kazanç olmadığı için siteye fazla girmedim bende siteye 3 yada 4 gün girmedim ve siteye dün giriş yaptım baktım 2 kat kazanç yine çıkmıştı ve bende bu fırsatı değerlendirip bugün 2 tl kazandım ve bu 2 kat kazancı degerlendiriyorum ama benim telefon sitede aktif olunca telefon çöktü ve şimdi telefon olmayınca bende babamın telefonuyla giriş yapıyorum şimdi.

0

ilk günlere göre düşüş var gibi ama tabiki hafta sonu çalışmış yorgun düşmüş arkadaşlar var uyuyo veya seyehat edebiliyo veya önemli bir işle uğraşıyo olabilirler bu sebebden dolayısıyla sakin bir ortam var soru sorulmuyordu beyin bedava modu açıktı ama hala soramıyorum hep yazım yanlışları oluyor.

0

sanırım öyle . herkesin işi olabilir bide hafta sonu malum insanlar zaman geçiriyor eğleniyorlar. bencede kimsenin olmaması çok normal.

0

iki kat kazanç olmasına rağmen sanki çok fazla kazandırmıyor gibi bunu fark ettikten sonra ben de biraz daha az girmeye başladım size de öyle geliyor mu bilmiyorum. sorular bile şu anda yine iki kuruş kazandırıyor 4 kuruş kazandırması gerekmiyor mu?

1

şuan itibari ile sorumani sitesinin sakin olduğunu söyleyebilirim. kimi insan hafta sonu olduğundan dolayı uyuyor, kimi insan işine gitti, kimisi de keyif yapıyor. ama sonuçta bu saat itibari ile sorumani sitesi sakin görünüyor. yalnız sorumani sitesi diğer sitelere nazaran yinede hatırı sayılır üyesi bulunmaktadır. hiçbir zaman buranın boş olduğunu görmedim. sürekli buraya yazı yazan yazarlar olmuştur. yani demem o ki burası hiçbir zaman yalnız kalmamıştır. ayrıca eski sorumani yazarlarından birçok insanın yine burada yazı yazdığını görüyorum. bundanda büyük mutluluk duyuyorum. hepimize bol kazançlar diliyorum.

1

evet site çok sakin çünkü beyin bedava modu aktif akşamdan beri bende soruları bitirmeye çalıştım ama gerçekten sinir bozucu bir durumdu. yazım hataları, anlatım bozuklukları, anlamsız sorular. millet basmış eksiyi ama anladığı yok. bu arada eskiden soru çalıyordu aynı şahıs unutmuş değilim. düşünerek ürettiğim soruları benden alıp sordu başkalarının sorularını da soruyordu. aman neyse işte.

0

biraz hareketli olduğunu düşünüyorum çünkü 2 kat kazanç var ve cevaplar artmış şekilde.