0

2 kat kazanç bonusu başladı ama sorular hâlâ 2 kuruş kazandırıyor ve cevaplar da sanki normal gibi kazandırmıyor mu?

cevaplar ne kadar uzun yazarsak yazalım eskisi gibi sanki hiç 2 kat kazanç yokmuş gibi kazandırıyor sizde fark ettiniz mi yoksa bana mı öyle geldi.birde soru bile hâlâ 2 kuruş kazandırıyor.

12 cevap
0

zaten iki katı kazanç etkinliği sadece cevaplar için geçerli. bu etkinlik başladığında "2x kazanç cevaplarda geçerli." diye yazıyorlar. yani bu da sorularda geçerli olmadığını gösterir. bu etkinliği yapmalarının sebebi de sürekli soru sorulup sorular yığılmasın diyedir. zaten çoğu zaman cevap veren olmuyor. site yönetimi de böyle bir çözüm bulma yolunda açıkçası cevap verilsin diye.

0

evet nekadar uzun yazarsan yaz 2 kuruş alırsın cok cok cok az

0

iki katı kazanç etkinliği sadece cevaplarda geçerli bir surum. sorularda değil. bu durumdaki amaç, yazarların soru sormasını azaltıp cevap yazmalarını sağlamak. yoksa düşünsene :) sorularda da iki katı kazanç olsa, yazarlar "aman ne uğraşacağım. zaten soru sorduğum zaman 4 kuruş garanti. sorumu sorar geçerim." gibi düşüncelere dalacağı için pek kimse cevaplara yönelmeyecek. yönelen olsa bile tek tük kişi olacak. :) hani o yüzden sorularda pek iki katı kazanç etkinliği yok.

0

soru sormak artı 2 kazanca giriyordu bir önceki kazançta. ancka şimdi girmiyor 2 kuruş veriyor neden acaba.

1

bence de cevaplar sanki tam iki kat gelmiyor.siteye sormak lazım.dört satır cevap yazdım 5 kuruş geldi.dün yazmıştım dört satır 7 kuruş gelmişti.bir düzensizlik var.neredeyse %40 fark var.sorular doğru iki krş.zaten sadece cevaplar iki kat diye belirtmiş site.o normal.ama cevaplar sıkıntılı gibi.

0

soruların kazançları sabit, sorulara verilen cevapların kazançları bu sefer 11 şubat 2019 tarihine kadar iki (2) katı kazandırıyor.

0

hayır soru sormak iki katı kazandırmıyor eger öyle olsaydı herkes soru sorardı. soru başı 4 kuruş olurdu ve 10 soruda 40 kuruş kazanirdiniz ve bu günde çok çok para kazanmış olurdunuz onun için sorular iki kuruş olarak değerlendiriliyor.

1

iki kati kazanc etkinligi cevaplar icin yapiliyor. sorularin daha az sorulmasi icin sorulara etki etmiyor iki kati kazanc. o yuzden sorulara etki etmiyor iki kati kazanc. bence boyle daha iyi. en azindan kazanclari katlama firsati yakaliyoruz.crvaplara grlince kisa cevap verecegin sorulara da degil yorum yapabilecegin, uzun cevaplar yazabilecegin sorulara cevap yaz ki kazandirdigini gostersin. o yuzden ben mumkun oldugunca yorum sorularinda yaziyorum bu iki kati kazanc etkinliginde. guzel de kazanc elde edebiliyorum bu sayede.

1

yani bilmiyorum ne kadar uzun yazarsanız o kadar para artar bana bazen çok bazen az geliyo çünkü kısa ya da uzun yazıyorum

1

2 kat kazanc daga fazla kazandiriyor cunku 1 krs ile yazi yazsan 40 kelimelik yazi 2 kat kaanc ile sana 2 krs ile degerlendiriyor benim telefonum bozuldugu icin fazla internette sorunanite fazla girmiyirum nirmalde gunde en fazl 2 tl kazanc sagliyordum simdide dun aktif oldum ce jazancim 16.50 krs yukseldi ven 2 kat kazanc oldugu icin bende bu firsati degerlendirip 1 tl kazansam 2 tl oluyor daga guzel bence venim telefonum bozulmamasaydi 25 tl cekmistimm

1

ben cevaplarda iki kat kazanç oluyor diye biliyorum öyle değil mi yoksa yanlış mı biliyorum

1

soru sormak zaten hep iki kuruş bu istisnasız böyle iki kat kazanç gelse bile soru sormak iki kuruş. ben fazla aktif olmadığım için dikkat etmedim cevaplar ne kadar kazandırıyor diye.