0

dün cevapsız sorulara baktım 40 soruda üç isimin soruları vardı.neden acaba?

bu kişiler sadece soru sormak için mi burada.hep aynı kişiler.ondan sonra beyin bedavaya geçiliyor

6 cevap
0

ya abi. bu kisi bana bie sorusunda cevap yazmis. sorusu şu. ''ben cok mu soru soruyorum?'' diye. dedim evet cok soru soruyorsun beyin bedava modu aciliyor. en azindan kendi sorularina cevap yaz dedim. bana verdigi crvap aynen su sekilde. ''ne yapayim, paraya ihtiyacim var.'' diye. dedim cevaplarda kazandiriyor. cevap yazarak da para kazanirsin. sadece sorular kazandirmiyor yanii... ama iste hanimefendinin isine gelmiyor cevap yazmak. milletin sorusunu degistirip degistirip soruyor bir iki gun sonra birde. akillilik yaptigini zannediyor herhalde. soru bulamadigi zaman hemen isim anlamina sariliyor onlari soruyor. ve farkinda misin hic guncel soru sormuyor. sorarsa cevaplanacagini biliyor. bryin bedava modu geciktikce soru bulmadi zorlasiyor bence. ve beyin bedava modu aktif oldugu sirada bence soru hazirliyor. beyin bedava modu kalkinca da hemen soru sormaya odaklanip hazirladigi sorulari soruyor bence. sanirim boyle kakzanmak daha kolay abi. bizde mi hazırlasak sorularimizi ne yapsak? en azindan biz soru hazirlarsak degisik sorular cikartiriz, bunlsr gibi tekrara düşmeyiz.

0

şimdi yine beyin bedava modu var.cevapsız sorulara bir tıklayın.en çok kimin soruları var göreceksiniz.bunlar saçma sorular olduğu için kimse cevap vermek istemiyor.soruyu soranlar da kendileri cevaplayayım demiyor.işte benim şikayetim bundan.

0

evet bu kişiler soruma niye katıldıktan sonra artık sayfada sadece onların soruları ve hep böyle bilgi isteyen sorular var. bilgi isteyen sorular evet sorulmalı ama sadece bilgi isteyen sorular olduğunda da bu kadar çok cevapsız soru kalıyor ve ister istemez beyin bedava modu sürekli aktif oluyor. zaten bu insanlar sorumaniye geldikten sonra daha fazla beyin bedava modu açılmaya başladı .çünkü sadece soru sorarak kazanç elde etmeye çalışıyorlar. soruların birine internetten bakıp cevap versek diğerine de aynı şekilde yapmamız gerekiyor ya da sürekli sayfa değiştirerek soru arıyoruz. tabii onların sorusundan başka soru bulabilirsek. tamam bilgi soruları sorsunlar ve bizde araştırıp cevap verelim ama sayfanın tamamı bilgi sorusu olursa ve sürekli biz sorularına cevap verebilmek için araştırma içerisine girersek bizde pek fazla kazanç elde edemeyiz ve burada geçirdiğimiz zaman bize bir fayda sağlamaz. o yüzden bence her şeyin dozunda olması gerektiğini düşünüyorum ve burada sadece soru sorarak değil arada da cevap vererek para kazanması gerektiğine inandığım insanlar var. sadece onların sorusu var ve gerçekten artık bu tarz sorulardan sıkılmaya başladığımı düşünüyorum.

1

inşallah ben değilimdir bu altustu birkaç soru sordum daha çok cevap veriyorun sorulara evet bazıları burada sadece soru soruyor cok nadir cevap yazıyorlar.

0

beyin bedava modu boşa açılmıyor ama birçoğu buna dikkat etmiyor. bir sürü soru sürekli karşımıza çıkıyor. oysa ki cevabını bilmediğim sorulara soru soran kişi beyin bedava modu aktifken cevap verebilir. bu şekilde cevapsız sorularda ortadan kalkmış olur. sürekli o sorular karşımıza çıkınca cidden insan sinir oluyor.

0

hatta birisi hic cevap yazmiyoe. kendi sorularina cevap verse en azindan gam yemeyecegim. ondan sonra bryin bedava modu aciliyor, kimse crvaplamak istemeyince 3 gun 4 gun acik kaliyor.