0

bir insanın anne babasının veya ailesinin düğününde yanında olmaması gerçekten çok zor bir şey. gön0l ister ki herkes olsun ama bazen olmuyor. aileler anlaşamayabiliyor sevdiği adamdan dolayı ailesine hasret kalabiliyor. bir anne ve baba ne olursa olsun evladını bırakmamalı hele ki onun en mutlu gününde. kimse bu durumu yaşamamalı inşallah yaşamaz da.

0

biz eşimle evlendiğimiz için zaten annem ve babam dugumume gelmediler.cok acı verici birşeydi.bilmeyen anlayamaz.eşimin tarafı vardi sadece dugunde.benim kimsem yoktu.bende isterdim anne ve babamin yanimda olmasıni.ama olmadi işte.kader

0

ailem düğünüme gelmezse eğer kendimi kötü hissederim ve çok üzülürüm aynı zamanda eş adayım içinde geçerli bu isterim ki aileler yanımızda olsun bize destek olsunlar bizim arkamızda dursunlar yani onlarında onayladığı ve istediği kişiler olsun isterim eş adayım için herkes kendi ailesinin ilişki yaşadığı insanı istemesini bekler ve ve öyle olsun ister. kimse istenilmeyen insan olmak istemez. böyle bir durum yaşasam kendimi çok yalnız hissederdim ve bir yanım kırgın olurdu içim burulurdu isterdim ki ailem benimle olsun arkamda yanımda benimle dursun beni desteklesin. dilerim böyle birşey kimse yaşamaz herkes ailesinin istediğinle güzel bir evlilik geçirir. mutlu olmayı herkes ister. eksik olmayı kimse istemez bende eksik olmak istemezdim eş adayımında eksik olmasını istemezdim.

0

hani şimdi bu konu zaten farklı bir zihniyete veya farklı düşüncelere sebep olabilir ben kendimden örnek vereyim ben eşimle tabii ki tanıştıktan sonra bunu aileme açıkladım biraz birbirimizi tanıdıktan sonra onu gördükten sonra zaten ailecek istemeye gittik ailecek konuş olduktan sonra bir karar alındı tabii ki verildi nişanımız oldu doğal olarak bu zamanda da zaten daha iyi tanındı aileler birbirlerine sonrasında ise düğün günü geldi gün gün alındı ve de hep beraber yapılan bir şey zaten yani bu gelmeme sebebi insanların ailelerinden uzak kalıp onlara söyle memeleri veya kaçma larından dolayı kaynaklanan olaylardan dolayıdır yoksa doğru olduktan sonra insanlar birbirlerini tanıdıktan sonra sevdikten sonra mutlu olduktan sonra neden olmasın ki bu hani gelmeme sebepleri de nedir yani böyle bir şey olamaz bizimki çok güzel gayet annem babam kardeşlerim kız tarafından tabii ki baldız lar kayınçolar kaynanam kayınpederim ve bütün akrabalar eş dost geldiler çok güzel bir ortam oldu ve de bu şekilde de mutluluğunuzu şu an daha yeni devam ediyor herkes de inşallah bu şekilde ailesiyle sevdikleriyle dostlarıyla evlenmeyenler için böyle bir ortam kurup ileriye doğru huzurlu bir yuva ile devam edeceklerini düşünüyorum haricinde zaten doğru olduktan sonra kimse bu düğünün olmasını yanlış gözle bakmaz hem de herkes bu düğünde vesile olur.

0

kendimi çok kötü hissederim çünkü benim herseyimdir onlar ve ailem benim kendimi iyi hissetmemi sağlar. eger beni mutlu günümde yalnız bırakılırsa çok üzülürüm. çünkü arkamda beni destekleyecek birileri olmalı.

0

ailem dügünme gemezse kendimi boşlukta ve üvey evlat gibi hissederim

1

evlendiğim zaman ailem düğünüme gelmezse böyle bir evlilik yapmayı kesinlikle istemem. ailemi karşıma olarak yaptığım bir evlilikten hayır geleceğini pek düşünmüyorum. onun ki böyle bir şey yaptıysam da eğer o düğünden hiçbir şekilde zevk almam. hatta düğün yapma gereği bile duymam.evleneceğim kişiyi ailem istemese bile çok seviyorsam sade bir nikahla evlenirim yeter.

0

yani hayat devam ediyor düşüncesinde olurum önüme bakarım tabi kırgınlıklarımda olur ama yapıcak başka bişey olmadığından unuturum.

0

kendimi yalnız hissederim ve çok üzülürüm duygusal bağlarım. tek başıma kalmış gibi hissederim. onların yanımda olmasını çok isterim. kendimi buruk hissederim.

0

kendimi boşlukta ve kötü hissederim yalnız hissederim

0

psikolojik olarak o düğünde hep bir parçam eksik gibi hissederim

0

yani ailemle herhangi bir sorunum yok şuan ama ilerde istemedikleri biriyle evlenmeye kalkarsam da çok sorun edeceklerini düşünmüyorum ama belli başlı kavgalardan dolayı eğer düğünüme gelmezlerse gerçekten çok üzülür ve bir yanım eksik kalır ve düğünümden hiç keyif almam kalbim çok kırılır ve cidden bidaha onlarla hiç konuşmam diye düşünürüm çünkü insanın böyle bi günde ailesinin yanında olmaması gerçekten çok kötü bişey insanların arkandan konuşacağı laflar sana nasıl gözle bakacaklarını düşündükçr kafayı yicek dereceye gelebilir ve psikolojim gerçekten çok bozulur o yüzden böyle bişey yaşamayı gerçekten hiç istemem