0

bence dövme yaptirmak cok zararli birsey.cunku vucut deri ten hep zarar goruyor.ve silinmesi de cok zor .gervekten acı verici.insanlar dövme yaltirmaya nasil katlaniyor anlam veremiyorum.açıkcası ben dövmenin çok zararli oldugunu savunuyorum

0

askeri okullarda okumak istiyenler için biraz sıkıntılı bi durum bence en güzeli doğal bi şekilde kalmaktır hiç bi şey insan vücudunun normal hali gibisi yoktur düşüncem olumsuz yöndedir.

0

dövmeyi severim aslında çocukluktan beri ilgim vardır yaptırmak istediğim zamanlar olmuştur. ancak şimdiye kadar yaptırmadım sadece ilgimi çekmiştir. vücudumda çok yer kaplayan büyük dev dövmeleri sevmem görüntüyü bozduğunu düşünürüm. küçük şirin ve benim için anlamı olan bir dövene yaptırmak isterim. eğer ilerde yaptırmaya karar verirsem küçük ve anlamlı olmamasını isterdim. ama farkı şekiller de dövmeler de bazı insanlara yakışıyor güzel görünüyor. sadece bu benim fikrim.

0

dövme çok seviyorum dövmem var ama yaptırmak istediğim iki tane daha dövme var. birisi oğlumun ismi onu yazdırmak istiyorum kalbimin üzerine. diğeri ise papatya yaptırmak istiyorum bembeyaz. seviyorum ben dövme vazgeçmem.

0

ben dövme yaptırmaya pek fazla sıcak bakmıyorum. bence tenimizin sade ve tertemiz gözükmesi daha güzel oluyor. o yüzden pek fazla dövmeyi sevmiyorum eğer olacaksa da sade ve küçük bir tane olabilir.