0

en son, üç sene önce konya'ya gitmiştim.

0

ukrayna'nın komenestpodolsky şehrine gitmiştim. o kadar güzel bir kültürleri var ki resmen özgür olduğunu hissettiriyor insana. ilk indiğimde yolda öpüşen bir çift görmüştüm, kimse dönüp bakmıyordu bile bir tanıdığıma sordum burası türkiye değil burası avrupa dedi çok zoruma gitmişti.

0

ben en son canakkale sehitliklerine gittim. gerci hos sehitliklere ulasmak icin de baya yol kat ediyoruz. ne guzel yerler oralar ya. oraya mi yerlessem bir ara diye dusunmedim degil hani. canakkale'den sonra kocaeli izmit'e gittim ama oraya cok sık gittigim icin orayi saymiyorum en son gittiğim yer olarak.

0

en son gittiğim şehir başkent ankara onbeş tatilde gezmeye gittik ailecek orada mamaktaki akvaryumu gezdim

0

elazığa gittim ve pekte sevmesemde günlerimi zorla geçirmeye çalışıyorum çok ufak bi şehir ve gezilcek yerleri yok gittiğim ve beğenmediğim şehirler arasındadır.

1

geçen hafta bursa'ya gittim; ilk gidişim olduğu halde 3 gün kaldım ve çevresini gezdim. tirilye'yi çok sevdim, deniz kenarı ve sessiz sakindi. ertesi gün uludağ'a gittim ve kaydım. bir gün deniz kenarı, bir gün kar tatili, oldukça güzel bir deneyim oldu. şehir merkezini ve tarihi yerleri çok gezemediğim için tekrar gideceğim. iki meşhur iskendercisine de gittim, birini çok severken diğerini hiç sevmedim.

0

manisa ilimize gittim. yaklaşık 2 hafta önce. hiç sevmediğim illerden biri beton yığını.