1

sorudan hiçbir şey anlaşılmıyor ne yazık ki :(

0

bu ülkede okul okuyuncada okumayimcada aynı mevkiye geliyorsun.iyi biryerlere gelmek istiyorsanız dayıyınız olmalı yani torpil yapıcak birinin olması gerekiyor.,okul okuycaz sin 4 sene ilkokul 4 sene ortaokul 4 sene lise 4 senede üniversite. bu kadar sene okuyorsun okudukların hayatının hicbiryerinde karşına çıkmıyor çocuklar zaman kaybediyor yemin ediyorum.ya eğitim sistemi değiştirilmeli yada çocuklar okula gönderilmemeli.bence çalışmak daha mantıklı ortaokuldan sonra ise başlarım.8 okul okuyacağıma 8 senede 80 bin tl rahat kazanırım.eğitim sisteminde gerekli bilgiler verilmiyor.gerekli tarih bilgileri verilmiyor.adamın işine yaramiyor ise neden kafa yorsun bölümlere ayrılmalı.eğitim sistemini sıfırdan baslatmalilar.

0

öncelikle ihtiyacın var ise çalışmak çare olabilir. fakat bir derdin yok aklın başında ise okumaktan vazgeçmek. attan inip eşeğe binmekle eş değerdir. çünkü okuyarak hayalinde ki işe sahip olabilir mutlu bir gelceğe sahip olabilirsin. fakat durumun gerektirmediği sürece okumayı bırakmak affedersiniz ama aptallıktır. çünkü çok yakın gelecekte diplomasız bir işe girmeniz çok zor olacağı gibi asıl meslekler için belli şeyleri öğrenmeniz gerekmektedir. çalışmak ise size tecrübe kazandırır evet ama tabi gerçekten ihtiyacınız var ise bu sizin en önemli yönteminiz olur. hem çalışıp hem okuyadabilirsiniz. tanıdığım birçok insan var okul çıkışında işe gidip sabah okula gelen veya okul zamanında çalışıp yaz tatili, sömestır tatili gibi zaman aralıklarında çalışarak para kazanabilirsiniz böylece okulunuzdan da geri kalmış olmazsınız.

0

okul okumak önemli tabii ki mesela düzgün soru sorabilmeyi öğretebilir pek çok kişiye. yazı yazmayı öğrenebilir insanlar okuyarak eğitim önemli bence. daha ne yazdığını bile bilmeyen bu devirde hala yazı yazmayı bilmeyen insanlar için okul şart.

0

isteyen okul okur isteyen zamanını çalışarak değerlendirir. bu konu da kimseye böyle yapmalı diye bir şey söylemem mümkün değil. ben sadece kendi fikrimi dile getirmekden yanayım. okul okumak insana eğitim anlamında ve bir çok anlamda öğrenim sağlar bilgili olmaya ve ileri de çalışmak için o meslek hakkında tecrübe sağlamaya çalışır. bunu çalışarak da tecrübe edebilirsiniz. okulun temel amacı sizi geliştirmesidir. çalışarak insan bazen sıradan düz bir hayat yaşıyor yani çalışmak vaktinizi çoğunu alıyor ve siz kendinize bile fırsat bulamıyorsunuz. bence okuyarak bunun keyfini çıkarmak iş hayatına daha sonra atılmak daha mantıklı geliyor.