0

en az 40 sayfa derim idealdir deneyebilirsiniz

1

ben ayda ortalama 12 (oniki) ila 11 (ondört) kitap okumaktayım, günde ortalama 400 (dörtyüz) sayfa kitap okuyorum. aslında istesem günlük 700 (yediyüz) sayfa okuyabilirim, ancak gündüzleri çoğu zaman kitap okumaya fırsatım olmuyor, geceleri okuyorum.

0

kendini sıkmadan 25 ile 40 sayfa arası bence yeterlidir

0

insanlar istediği sayıda istediği sayfa boyunca kitap okuyabilirler. fakat çok uzun zaman okunduğu zaman beyin bir süre sonra durur. bu yüzden zaman zaman ara vererek okumaya devam edebilirler. okumuş olduğunuz kitap sizi çok heycanlandırmıyorsa zaman zaman yada azar azar okuyabilirsiniz yada tan tersi çok heycanlandırmıyorsa daha sık aralıklarla okursunuz.

0

her gün bana göre 30 sayfa okunmalı 7*30 dersek 210 sayda yapar haftada 1 kitap biter hemen hemen kitap sayfa aralığı genelde o civarlarda ayda 4 kitap senede 48 kitap yapar kelime dağırcığının gelişimi için mükemmel birşey..

0

günlük en az 20 sayfa okunmali kisisel gelisim icin önemlidir

0

her ne kadar kisilerin musaitligine gore degisse de bu kurap okuma orani, bence her kisi en az 10 sayfa kitap okumali diye dusunuyorum. kisinin musaitligine gote daha fazla sayfada okuyabilir..