0

bir süre sonra soracak soru kalmıyor insan ister istemez ya kendini tekrarlıyor ya da yakın sorular soruyor. birde burada bütün soruları göremiyoruz herkes farklı ama benzeri soruları da düşünüyor olabilir hata aynı soruları da düşünmüş olabilir ondan dolayı da sorular birbirine benziyor olabilir.

0

soru sorarak daha çok para kazanmak için.

0

çünkü insanların yani o şekilde soru soranların amacı bence soru sorarak para kazanmak. yani sordukları sorunun onlar için hiçbir önemi yok .soru sorsunlar da ne sorarlarsa sorsunlar. ben o şekilde soru soran insanların sanırım bir başlık altında birçok soruyu araştırıp o şekilde yazdığını düşünüyorum. ya da o şekilde soru soranlar sanırım kitabı açıyorlar ve 1 sayfadan önüne denk gelen bütün soruları sıralayarak soruyorlar. amaçları bence kaliteli sorularla soru sormak olmalı. en azından burada biz sorular sayesinde birçok güzel şey de öğrenebiliyoruz ama bu şekilde kalitesiz sorulmuş soruların hiç kimseye faydası olacağını düşünmüyorum.

0

çünkü çoğu kişinin kelime dağarcığı gelişmemiş ve soru üretemiyorlar kitap diye birşey okumadıkları yüzünden oluyor

1

insanların sanırım en çok kolayına gelen de bu olduğundan. ya da akıllarına bir soru geliyor ama o sorudan vazgeçmiyorlar ve bazı yerlerini değiştirerek aynı soruyu bizlere sunuyorlar. sitede ancak bire bir aynı soru olmadıkça da bir şey yapmıyorlar.

0

sorulara bakıyorum mesela ecel nedir ? ecel ve ölüm nedir ? ecel teri dökmek nedir? hemen hemen hepsi aynı sorular sormuşum mesela hafta sonunuzu nasıl geçiriyorsunuz başkası yazmış nasıl değerlendiriyorsunuz? yani azıcık farklı sorular sorulsa dağ iyi olur bence.