1

valla fala hiç inanmasan bile gerçekten doğru çıktığı çok zamana da denk geldim açıkçası. ama böyle bazı fallarım da geleceğe dair çok şey tuttuktan sonra ben epeyce etki altında kaldım ve ciddi ciddi fal baktırmaktan vazgeçtim. çoğu zaman eğlencesine telefonumda bulunan fal uygulamalarını kullanıyorum. evet bazen onlarda da çok tuttuğu oluyor. ama o kadar etki altında kalmıyorum.insan inanmasa bile böyle denk gelince bir acaba doğru mu söylenenler çıkar mı diye de düşünmeden edemiyor. boşuna dememisler işte fala inanma falsız da kalma diye.

0

sene olmuş 2019 hala hiçbir mantığı ve bilimsel açıklaması olmayan şamanizm esintisi olarak bugüne kadar ulaşmayı başarmış saçma öngörülere inanmam inananla da pek isim olmaz açıkçası. ne islamiyette ne de bilimde böyle düşüncelere yer yoktur. gaybı yalnızca allah bilir.

0

çıktığı anlar olmuştur. fala inanmayan biriyim açıkcası sadece insanların bazı hislerinin kuvvetli olduğunu düşünüyorum. ama fala ne kadar inanmasam da bende merak uyandırdığı oluyor ya falsız da kalmıyorum. telefondan yolladığım zamanlar oluyor. şekillere yorumlar getirerek veya insanların 6. hissinin kuvvetinden dolayı tahmin yürüterek genelde bakıldığını düşünüyorum. gerçeği ve olacakları allah dan başkası bilemez elbette. ben sadece insanların tahmin yürüttüklerini ve bazı tahminlerin olası olabileceği öngürüsünü taşıyorum.