1

şimdi biraz önce iki satır cevap yazdım iki krş. geldi. hani iki kat kazanç nerede?

normalde bir satıra bir krş verirken iki kat kazançta iki krş vermez mi?

6 cevap
1

yani benim bildiğim kadarıyla 2 kat kazanç her zaman olmuyor sadece belirli saatlerde ve belirli günlerde süreli olarak belirleniyor ve suresi bittiğinde 2 artı kazanç yine kaldırılıyor çünkü bazen cevap yazdın mı zaman bayağı güzel kuruş alıyor bazen de cevap yazdım o zaman az kuruş alıyor demek ki çok güzel kuruş olan 2 artı kazanç oluyor o da ara sıra geliyor siteye.

0

iki kat kazanç herzaman olmuyor olsa iyi olurdu limite daha çabuk ulaşırdık uzun cevap daha çok kazandırıyor

0

öncelikle 1 hafta dolunca 2 kat kazanç yine geliyordu ve şimdi 2 kat kazanç yok ama 2 kat kazanç olunca daha fazla para kazaniyordum günde 2 tl kasanıyordum şimdi güzel ve anlamlı sorularda yok ama 2 kat kazancı bekliyoruz artık bende soru sormayı rercih ediyorum.

0

siz ne kadar uzun yazı yazarsanız ona göre puan yani kazanç sağlıyorsunuz. uzun yazı yazmanız gerekiyor ki daha fazla kazanmasını bunlar düşük miktarlar oluyor ama kısa yazıp bir kaç tane yazsanız bu şekilde de ileleyebiliyosunuz yani bir şey fark etmiyor açıkcası. evet kazançlar düşük ama şu an 2x sistemi mevcut sitede bir kaç gündür bu zamanlarda yapabildiğiniz kadar kazanç elde etmeye çalışın.

1

valla bana da bu iki kat kazanç öncekiler gibi fazla kazanç vermiyor gibi geldi nedense ama belki de bize öyle geliyordur. ama şöyle bir şey var mesela iki kat kazanç yokken kısa cevap verince kazancım da bazen hiç oynama olmuyor. 1 kuruştan bile az ekleniyor gibi geliyor bana bazı durumlarda. yazdığınız cevapta eskiden 1 kuruş alacağına şimdi 2 kuruş almış olabilir. belki de bir iki harfle 3-4 kuruşu kaçırmış olabilirsiniz. sistemi anlamak biraz zor oluyor bazen gerçekten. :))

0

bence iki kat kazanç var çünkü ben çok az yazmama rağmen bugün bir tl yaptım. soru bulamadığım için cevaplayacak sorular bulamıyorum ve haliyle de uzun cevaplar veremiyorum bence hergün iki kat kazanç olmalı.