0

bir insanın size değer verdiğini nasıl anlarsınız?

sadece karşı cins olarak düşünmedim bu soruyu sorarken aynı zamanda arkadaş çevresi, sosyal ortam, öğretmenlerimiz, aile içerisindeki ilişkiler de dahil olarak düşündüm.

3 cevap
0

sözleri davranışları mutlaka belli eder bazı insanlar sevgi sözcüklerinden kaçınır o yüzden bunu anlamak zordur ama senin derdini dinliyip önemsiyorsan senin mutluluğunla mutlu oluyorsa ve her zaman yanında olabiliyorsa veya olmaya çalışıyorsa seni önemsiyordur zaten seni önemsiyorsa bunu mutlaka hissedersin

0

öncelikle işlem saygıdır... benim değer verdiğim insanlara kendisi sevmeyebilir ama saygı gösteriyorsa onları da bir şeyler yaparken düşünüyorsa , bir konuda fikrime saygı duyup (her ne kadar katılmasa da) ufak ufak en küçük şeyler ile mutlu edebiliyorsa değer veriyor demektir. aslında olay saygıdan ve sevgiden geliyor. bazı şeyleri karsılık beklemeden yapabiliyorsa değer veriyordur. zoraki değil içten yapıyorsa bazı eylemleri değer veriyordur. içinden gelmesi gerekiyor insanların. ben birine değer verdiğimi kendimden çok onun mutluluğu için uğraştığımda anlarım.

1

bize, tercih ve görüşlerimize saygı duyan insan bize değer veriyordur. ben bunu saygıyla ölçerim açıkçası. bu değerin başlangıcı ya da kapısıdır benim için. saygıdan sonraki adım beni ne kadar arayıp sorduğudur. son olarak da ben yokken de saygısını devam ettirmesi yani arkamdan konusmamasi ve konuşan olduğunda beni savunması. ben dostlarıma böyle yapıyorum.