0

hayırlı olsun umarım devamı gelir bende tamamlamaya çalışıyorum ama cevaplar çoğunlukla araştırmaya dayalı olduğu için şimdilik sadece yorum sorularına cevap verebiliyorum sitede kazanmak için emek şart tekrara tebrik ederim emeğinizin karşılığını aldınız

0

hayirli olsun . gule gule harca . internetten kazandigin ilk para belkide ama yemesi cok guzel olur .biraz zorlaniyorsun ama emegine karsilik yinede iyi oluyor

0

hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah allah bizede almayı nasip edecek daha 5.40 türk liram var ama referans tan şuana kadar yaklaşık 2.65 türk lirası kazandım inşallah 1 yada 2 haftaya ödeme alacam 25 türk lirası almayı deneyecem inşallah alırım

0

hayırlı olsun.güzel günlerde kullanın inşallah.bakalım kısmetse az kaldı diyorum hep ama bir türlü biriktiremedim şu 25i . sıra bizde inşallah.çekeceğiz kısa bir zaman sonra biz de .

0

hayırlısı olsun ben daha alamadım çok zor bir şeyi gerçekleştirmişsin helal olsun biz de bekliyoruz bakalım hayırlısı. neler yapmak gerektiğini bilmiyoruz herhalde o yüzden bu şekilde bekliyoruz .

0

hayırlı olsun güzel kardeşim bende bugün başladım ve gerçekten emek isteyen bi iş ama bu siteye başladığimda şunu fark ettim ben bir sürü şey biliyormuşum bu site benim ne kadar çok şey bildiğimi gosterdi.haliyle onüme gelen soruları da cevaplayabiliyorum.tekrardan hayırlı olsun

0

hayırlı olsun güle güle paranı da tabiikide çok güzel insan çok mutlu oluyor ben henüz bir ödeme almadım iki kat kazanç olduğuna gerçekten iyi gelir elde ediyordum ama şu an iki katı kazanç yok diye biliyorum ana ekranda görünmüyor çünkü tekrar hayırlı olsun güle güle harca.

0

hayırlı olsun güle güle kullan ve güle güle günlerde harca ne kadar miktar aldın acaba bunu merak ettim .şunu unutma ki sorumani sitesinde emeğinin karşılığını alırsın ve asla emeğini karşılıksız bırakmazlar ve ödemeni gününde kuruşu kuruşuna yaparlar hayırlı olsun ve güle güle kullan güle güle harca diyorum.

1

hayırlı olsun. sabır ve emek gereken bir sistem sende bunu başarmıssın tebrikler.

1

hayırlı olsun güle güle harcayın. 25 lirayı yapana kadar bile o kadad çok uğraşıyorız ki gerçekten büyük bir emek var. umarım devamı gelir. bol kazançlar.

1

benim de 5 tl kaldı sadece bunu toplam ama 3 gün kaldı ve toplayacak ama 2 kat kazanç yine gelse olsaydı bunu 2 günde topla edin güle gule harca bende 3 günde alırım.

1

bravo doğrusu kolay iş değil emeğe saygı göstermek gerekir.

1

madem ödeme aldınız bize de hayırlı olsun demek düşer güle güle harcayın devamını getirirsiniz inşallah darısı da bize diyorum.

1

hayırlı olsun arkadaşım. güle güle harcarsınız umarım. :)

1

hayırlı olsun umarım devamı gelir. darısı tüm ödeme eşiğine gelmek için çabalayan arkadaşlara olsun. iğneyle kuyu kazıyoruz ve başarıyoruz, bence ödeme alan ve almak için çabalayan kullanıcılar olarak bu konuda alkışı hak ediyoruz.