0

ayy benim basima cok seyler geldi misafirlikte. bir kere dayimlara gitmistik cay tepsisini farketmemisim ayagim takildi dustum caylarda gitti tabi bardaklarda. bir kere yine dayimlardayiz caydanligi devirmistim aslinda beceriksiz bir insan degilim ama toplumda ben is yaparken baskalari baktiginda tedirgin oluyorum o an acaba nasil gorunuyorum diye dusunuyorum buda beni heyecanlandiriyor ve dogal olarak sakarlik olusuyor.:) bir kerede amcamlarda yengem bana hosgeldin demeden ben ona hosgeldin demistim ay cok gulmustum onda ya oda bana hosbulduk dedi gulmekten kirilmistik bazen dilim sürşüyor anlamiyorum..:)

0

merhabalar. benim de başımdan bir olay geçti. onu da sizinle paylaşmak istiyorum. gezmeye gitmek için başka bir şehir fırsatı doğmuştu. kendim aydın’da yaşadığım için burada hava çok güzeldi,yaz sonu olmasına rağmen tişörtle gezebiliyorduk. gezmeye gideceğim şehir ise eskişehir’di ve otobüs yolculuğu olacakdı.tek başıma tişört ile yola çıktım sabah saat 6:30’da eskişehir’de otobüsten indim indiğine pişman oldum otobüse geri dönme gibi bir ihtimalim olsaydı tekrar binerdim çünkü hava çok soğuk tu ve hiçbir yeri bilmiyordum. donduum... böyle bir tuhaf olay yaşamıştım saatler sonra kız arkadaşımla buluşunca! bayağı bir ısınmıştım ama güzeldi sonra hatıra olarak kaldı.

0

bizim misafirlik biraz misafirlikten uzak sanırım yani böyle misafirliğe gidiliyorsa uzun uzadıya kalınır
artık ev sahibi de misafir de sikilir . artık evinize gidin de biz de uyuyalım siz de uyuyun mevzusu yaşanır ne yazık ki misafirligin de boyutunu astik. benim olayım da bununla baglantili. bir gun misafirlige gittik amcam gildeyiz . sabah gittik normalde sevmem misafirliğe gitmeyi ama madem sabah gidiyoruz en fazla ne kadar sürerdi ki bu misafirlik. üstelik hasta ziyaretine gitmişiz . hani hasta ziyareti kısa sürerdi. iste o biraz yalan galiba :/ . sabah gittik öğlene kalkarız diye bekliyoruz . annem orda bana demez mi" kızım hadi kalk bi ogle yemegi yap da misafirler gelecek yardım et yengene ." haydaa e hani misafir olan bizdik. yok ben kalktım yemek yapıcaz malzeme yok sen kalk pazara git malzeme al gel yemeği yap . sonra gelen misafirleri de ağırladık mı güya bizdik misafir. neyse geldiler oturdular sohbet muhabbet aksama kadar oturdular. artık gece yarısı oldu bu olay son bulsun diye bekledim ama bulmadı:) o kadar yoruldum ki orda uyuyakalmışım. sonra babam uyandırdı beni hadi kızım kalk diye ve ben kalkıp tüm misafirlere hoşgeldiniz dedim uyku sersemligimle :) o gun bugundur misafir bende korkulu bir anı olmuştur. ne misafirliğe giderim ne de misafir isterim . gitmek istemedigim hiçbir yere gitmedim o günden sonra zaten.

0

birgün ailecek bi mısafırlıge gıttık ben herkesın elını optum ve yerıme oturdum ve ikram verdıler bi güzel yedim sonra mısafıre gıttımızdekı abalanın cocugu abı telefonunu verırımısın oyun oynucam dedı bende guldum tabı al oyna dedım ona hemen bı tane oyun actım oynasın dıye sonra bu telefonu kacırdı dığer odaya bu benım whatsaptakı konuşmalarıma gırmıs kızla konuştugum butun mesajları ezberlemıs ıcerıye geldı cumbur cematın ıcınde bagırmaya başladı benı dınleyın dıye yok hüseyin abım boyle yazmıs kıza soyle demıs yarın burda buluşcaklarmıs ismine kadar söyledı benım tabı yuzum kızardı herkez annem babam bana bakmaya başladılar abla hemen cocuga bagırmaya başladı ama herkez benı kotu olarak bılmeye basladı bende aldım telefonumu ama ıcım rahqat degıl annem babam bana cok kotu bakıyor sonra eve doğru gıtmeye başladıktan sonra annem kızmaya başladı senın yaşın kaç kızlarlamı konusuyon dıye bağırmayı başladı mısafırın cocugu ertesı gun yanıma geldı abım ben oyle bırsey yaptıgım ıcın ozur dılerım dedı cocuk kırmadım optum ona para verdım markete goturup bırseyler aldım sonra 1 ay sonra aynı yere gıttımızde unutmuşlar yanı güzeldı oyle bır anım oldu cocukların helekı mısafır cocuklarının elıne asla ve asla telefon tablet sıkıstırmayın.

0

ev sahibinin herkeze hoş geldin deyip beni unutması komik ama ilgincti

0

misafirlikte basima gelen en garip olay filmlerde oldugu gibi yemekte sac teli cikmasydi bir yemekte sac teli cikmasi ne demek gunlerce yemek yiyememstim bu igrenclikten sonra

0

eşimin dayısına, teyzesine falan gitmiştik eniştenin evindeydik ben tuvaletteyken herkes kalkmış dayılara geçmek için herkes beni bekliyormuş beni göremeyince aramaya başlamışlardı bende cırcır olmuştum sesde veremiyorum burdayım diye çok kötü bi olaydı sonra biri dedi lavobada diye ama durmuyorlarki eminmisiniz lavobada olduğuna diyorlar arayın.

0

misafirlikte başıma gelen en ilginç olayı geçen yıl yaşadım kızımla birlikte kayınvalidemlerin köyüne gezmeye gittik kızıma elbise almış babannesi onu giydirdim saçlarını ördüm bi akrabaları çaya çağırdı bizi gittik tabi kızım yerde oturdu gofret yiyodu ev sahibinin kızınında aynı elbiseden varmış benim kızın kafasına vurdu sen niye okula gitmedin diye sonra yüzünr bakınca anladı kendi kızı olmadığını tabi bi anne kızını nasıl karıştırır diye düşünmüştüm bu arada benim kızım 4 yaşında kendi kızı 7 yaşındaydı

0

misafirliğe gittigim evde çok güzel bir kız vardı gözümü onsan alamamıştım bir dahada gitmek nasip olmamıştı

0

misafirliğe gitmiştim kızla bakışıyorduk kahve getirdiler kıza bakarken kahve üstüme döküldü buda güzel bir anı

0

bu olay her zaman hayatımın kara lekesi olmuştur bundan 10 yıl önce falan 2007-2008 zamanları ben o zamanlar 11-12 yaşındayım haliyle de küçüğüm işte tek mutluluğum dayımın koscaman tüplü beyaz monitörlü bilgisayarında oturup google dan itfaiye,araba,top oyunları oynamak mutlaka her hafta sonu gidip oyunutorum ve bu aktivite beni çok mutlu ediyor sanırım şuan ki bilgisayar bağlılığım da o zamandan kalma.bir 15 gün tatilinde ananenemler de kalıyorum bir gün annem geldi gidiyoruz dedi bende nereye falan diye sorunca meğersem dayımı sözlemeye gidecekmişiz 3-4 gündür olan evdeki telaş dayımın sürekli birisiyle konuşması falan bundanmış bende bu durumdan çok hoşnut oldum herkes hazırlandı falan çıktık yola eve gittik böyle 3 katlı bir dairede en üst kat orada benim yaşlarımda 1 kız 2 erkek var işte görüştük ne kadar tatlı falan hadi siz odanıza geçin çocuklar dedi ordaki teyze ufak çocuklara tabi onlar gitti bende sap gibi kaldım sonra ordaki omca elini kafama koyup hadi sende git oyna oğlum senmi isteyeceksin gibi saçma bir espiri yaptı tabi ben onu diyene kadar gitmiştim bile sonraya odaya girdiğimde ne göreyim birden dünyanın en mutlu insanı gibi histtedim kendimi, ordaki çocuk bilgisyaradan en sevdiğim itfaiye oyununu oynuyor girdim hemen içeri merhaba dedim ve tanıştık kaynaştık fakat bilgisayarda oturan kız hiç bir şey yapmadı sonra araba oynadık taso falan fakat benim gözüm hep bilgisayarda oturan kızda kalksa da ben oynasam diye düşünüyorum saat geçmeye başladı kız kalkmıyor bende diğer çocuklara hadi bilgisayar oynayalım dedim onlarda ''oynatmazki o gıcık kız '' dediler meğersem o kızı sevmiyormuş onlarda bn gittim yanına izin istedim sonra dedi bekliyorum böyle salak gibi sonra sonra sonra derken tepemin tası attı bu kızı ittim nasıl ittiysem küçük kızın kafası kanamaya başladı tabi hemen ağladı susturmaya falan çalışıyoruz. şanşa içerde de sürtüşmeler olmuş söz kesilememiş falan bu sayede kız ağlarken bana oradaki amca tokat atmaya çalıştı sonra dedem müdahil olunca aileler arası kavga çıkıp eve arabada midye yiye yiye dönmüştük.bir o kadar komik ve bir o kadarda dramlı bir anımdır.her anlattığımda biraz utanırım şuanda utandım mesela.

0

başıma gelen en ilginç olay bi keresinde izmirden istanbula gidicektik ve gitmek için izmir havalimanına gittik ve ben babam annem babannem dedem kardeşim ablam teyzem ve uçağa bindik ve istanbul havalimanına gittik havalimanından taksiye bindik ve ordaki akrabalarımızı gezmeye gittik ilk önce babamın dedesinin yanına gittik babamın dedesi 102 yaşındaydı ve gazi olmuşdu işte babamın dedesinin yanına gittik ve bizi gördüğüne çok sevindi hepimize sarıldı öptü ve orda babamın dedesinin torunları vardı caner ve taner canerrle çok iyi arkadaş olduk ama taneri hiç sevmemiştim taneri dışladık ve taner bizi çok sinir oldu ve bana terlikle vurdu bende canerle oynarken kalkıp ona vurdum ve tanerin babası geldi ve taneri dövmeye başladı ben emre abiye neden taneri dövdün dedim emre abide bana dediki eve gelen misafirlere ve küçük çocuklara vurulmaz dedi ve ben orda tanerden özür diledim.

0

misarfirliğe gittiğimizde en buyuk olay evde uyuya kalmıştım

0

misafirliğe gittiğimde başıma gelen en ilginç olay düşünüyorumda tamam aklıma geldi.bir gün tabii baya oldu bu olay annemin amcasının kızının evine gitmiştik ziyarete çocuğu var ve evli kendisi.konuşuyorlar birbirleriyle işte kadınlar kendi aralarında kızlar kendilerine aralarında erkekler de kendi aralarında konuşuyorlar bende daha o zamanlar herhalde yanlış hatırlamıyorsam 13 yaşındaydım tuvaletim geldi bir ara herkes birbirleriyle konuşuyor tabii hala birbirleriyle benimde konuşacak hiç kimse yok çocuklarda daha küçüktü onlarla oynaşıyordum ara sıra her neyse tuvalet geldi tuvalete gittim döndükten sonra mutfaktan geçiliyor yani mutfak dediğim önünden geçiliyor zaten tam karşıdan görünüyordu birde ne göreyim lavabodan böcekler yürüyor ama küçük değil büyük böcekler hamam böceğini veya başka böcekli bilemedim ama o kadar iğrençtiki gerçektende hiç ilaçlama yapmıyorlar galiba diye düşündüm artık o anda resmen yürüyorlardı lavabonun etrafında daha sonra hemen zaten evin içine gittim ama kadın birşeyler getirdi meyve sebze içeriden bir zaman sonra ben bir çekirdek yedim başka da hiçbirinden yiyemedim o böcekleri görünce hala aklıma geldiğinde midem kalkıyor gerçekten de işte böyle bir anım geçmişti orada.

0

misafirliğe gittiğimde başıma gelen ilginç bir olay vardı anlatayım size:
-ev sahibinden lavabonun yerini öğrendim tabii küçüğüm o zamanlar lavaboya üstümü çıkarıp giriyorum daha tuvalet adabini tam öğrenemediğim için.neyse ben o zamanlar beş altı yaşlarında bir şeyim.evde de benden üç yada dört yaş büyük bir kız var.misafirlige gittiğimiz kişilerin kızı.neyse ben gölde üstümü çıkarttım.lavaboyu öyle ters bir yere yapmışlar ki.neyse ihtiyacımı giderdikten sonra elimi yıkayıp hole çıktım üstümü giymeye bendeki bir akıl kıyafetleri içeride de giyebilirim.iste ne bilim çocukluk aklı mı.diyelim artık.tam üstümü giymek için elime pantolonumu aldım o sırada oturma odasının kapısı açıldı ve o kız kapıdan çıktı benim kalbim uzgunluk ve utançtan pır pır atmaya başladı.kiz karşıma kadar bana bakanlığın bakanlığı geldi tabii ben o anki salak duygular (yanlıs anlaşılmasın utanç ve korkudan dolayı) pantolonla üstümü gizlemeye çalışıyorum.kiz karşıma geçip salak salak kahkaha atmaya başlamasın mı!kız öyle avazinca gülünce içerdekiler de hole geldi ben tabi ağlıyorum o sırada bir yandan millet kızı susturmaya çalışıp bana gülüyorlar.neyse millet içeri girdi falan.ben de içeri girdim ama kimsenin yüzüne bakamıyorum.hele o kızın yüzüne hiç bakamıyorum ama kız bana bakıp bakıp essek gibi gülüyordu.iste o gece bana zehir olmuştu.simdi böyle bir durum olacak kızın biri yine gülecek bana öyle o kızın aklına şaşarım ağlaması gerektiği yerde güldüğü için.allah kimseyi kızların karşısında utanacak duruma düşürmesin inşallah...

0

ben misafirliğe giderken başıma birden cok olay geçtigi oluyordu. mesela simdi bir örnek vereyim. birgün dayımlara gidiyoruz tabi evleri bizden baya uzaktalar. ben tam tuvalete giremedim. fakat karanlıktı dayimlara yetiştik daha sonra larnım guruldamaya başladi . bende bozuntuya vermiyorum meğer migdemi bozmuşum .ani ağri ile koşarak lavaboya girdim. çat ettim sadece hava geldi sonra birdaha çat ettim siçradi etrafa meğer pantolonuma sıçramış bende bilmiyordum bir geldim pacalar hepsi mahvoldu herkesin önünde utandım. bir diger ilginç misafir anim daha oldu. buda yine tuvaletle ilgili ama buseferinli cok ilginç. mardine amcamlara gittik . mardini bilirsiniz köyleri toprak olur tuvaletleri genelde camurdan yapilmıs derme catma bir tuvallettir. bemimde acil ihtiyacım geldi karşılamam lazım. tuvalete girdim amcamlariminın tuvaletimi yaptim saha sonra plastik tasa su doldurayim derken ne göreyim akrep allahtan elimi tam sokmadım soksaydim belki ısırırdı. o anki tepkime ile nasıl olmuşsa yıkamadan maharet yerini kosaral disari fırladım paytak paytak bizimkerin yanina geliyorum. dilim resmen tutuldu ne oldu dediler bende dedim akrep var kovada böyle dedim. daha sonra bizimkiler öldurmeye gittiler. fakat herkes gülüyor bemde ne olduğunu anlamadım o telaştan dolayı megerki pantolonumu üzerime cekmeyi unutmusum herkes bana bakip gülüyorlar buda böyle bir olaydi. baska bir olayda kuzenlerimle yasadım. dayimin oğlu ile bayramda misafirliklerine gittik. bahcede oturuyorlardi bizimkiler. benim kuzenim torpil almış bir kutu 50 adet var icinde. bizde seytansi bir deney yapak dedik. önce topragi kazdik daha sonra cam şişeyi yerleştirdik. ikitane aynı sekilde yerleştirdik . ben kamerayı aldim çekmeye basladım . biraz korkuyordum açıkcası çünkü torpili cam şişenin içine koyup patlatacaktik . kamerayi aldim uzaktan çekiyordum daha sonra kuzenim 1. torpili yakti 1. cam şişenin içine koydu fakat ikinci sişenin içine 2. torpili koyarken zaman kaybetti ve ilk koydugu patlayi verdi. kafasina 30 cm uzakliktaki mesafede. o patlayinca 2. torpili yakmişti icine koymaya firsat kalmadi 1. patladi. patlayinca 2. torpili yerw fırlatti oda ayri patladi. sah sonra biraz kuzenim tramva yasadi 1 2 dakikalik sonra duymaya basladi allahtan cam parçaları yüzüne gelmedi buda böyle bir aniydi tabi anı denilebilirse tam bir cılgınlık.

0

bir keresinde misafirliğe gitmiştim ve gittiğim arkadaşımın evine ilk kez gidiyordum. beni yemeğe çağırmıştı. o sırada mutfağa gittim. su içecektim ve arkadaşımın getirmesini istemedim. kendim gidip alabileceğimi söyledim. o sırada da ocakta çorba vardı ve ben suyu içtikten sonra ocaktaki çorba kazanına çarptım. çarptıktan sonra kazan yere düştü ve çorba hep döküldü. aşırı utanmıştım. ailesi bana kızacak diye çok utandım. ama çok anlayışlı çıktılar ve bana hiçbir şey demediler. tam tersine güler bir yüzle karşıladılar. ben onların bana kızacağını ve suratlarının asılacağını düşünmüştüm ama tam tersi oldu.

0

üniversitedeyken vize zamanı ders çalışmak için kız arkadaşlarımızın evine misafir olarak gitmiştik oraya gitme amacımız ders çalışmaktı ve yarın ki sınav dan iyi bir not alabilmekti tabi olaylar düşündüğümüz gibi gelişmedi eve girdik hoşgeldiniz faslından sonra çay kahve faslı başladı ve yavaş yavaş ders hakkında konuşuyor ve notlara bakıyorduk taa ki kızın biri ben çok sıkıldım diyene kadar herkes ortaya bir fikir attı oyun oynamak okey oynamak dışarı çıkmak gezmek gibi ama oy birliğiyle şişe çevirmece oyununu oynamaya karar verdik ilk başlarda oyun güzel gidiyordu ama herkes doğruluğu seçtiği için çok fazla heyecanlı değildi ve ben artistlik yaparak cesaretlik dedim kız bana yanındaki diğer kız arkadaşını yanağından öpmemi istedi kızdan onay aldıktan sonra küçük bir buse kondurdum artık cesaret olayını açmıştım diğer arkadaşım da cesaret dedi kız o arkadaşımdan pencereyi açıp dışarıya doğru hepinizden nefret ediyorum diye bağırmasını istedi arkadaşım istenileni yaptı bunun sonucunda alt komşu kapıya dayandı biz evde saklandık tabi ne olur ne olmaz diye çünkü alt komşu kızların ev sahibiydi herneyse komşu geldi kızlar kapıyı açtı sesin televizyondan geldiğini bi anda tv nin sesinin kendi kendine yükseldiğini söyleyerek geçiştirdiler komşuları tabi ki inanmadı ama evine döndü. biz saklandığımız yerden çıktık tekrar oyuna devam etmeye karar verdik bu defa ipler benim elimdeydi kız cesaretlik dedi ona gidip tekel bayii den alkol almasını ve oyundaki herkesin içeceğini oyuna alkollü şekilde devam etmemiz gerektiğini söyledim kız üzerine hırkasını alarak tekel bayiye gitti ve alkolü alıp geldi herkes içmeye başladı bir yandan da oyun devam ediyordu diğer arkadaşım kızlardan birine cesaretlik seçtirdi ve sokağa çıkıp sokağın başından sonuna koşmasını söyledi kız sokağa çıktı bizde pencereden onu izledik. geldiğinde nefes nefese kalmıştı biraz dinlendikten sonra tekrar devam ettik sıra bana geldi ve artık doğruluk dedim karşımdaki kız bana beni nasıl buluyorsun benimle sevgili olurmuydun diye sordu şaşırdım tabi başta ama sonra alkolün etkisiyle söylediğini anladım ona geçiştirici cevaplar verdim baktım sonra yüzü düştü ve oyun oynamak istemediğini söyledi bizde bıraktık artık fakat diğer kız baya sarhoş olmuştu sızdı kaldı diğer kızda yüzünü astı oturuyordu onunla ilgilenmeye başladım benimle sevgili olmak istediğini söyledi kabul ettim arkadaşımla evden çıkarak kendi evimize dönüyorduk yolda köpek kovaladı herneyse evimize geldik acıktığımız için birşeyler atıştırdık saat sabahın 4 ü olmuştu uyumaya karar verdik. derken sabah oldu sınava girdik ama tabiki hiç birşey bilmiyorduk sınavda dün gece nasıl eğlendiniz diye sorulmamıştı çünkü sınav bitti daha sonra bizim kızlarla karşılaştık okulda kızın yanına aşkım naber diyerek gittim kız bana ne aşkı be ne diyosun falan dedi dün geceyi anlattım ona alkolün etkisindeydim ciddiyemi aldın dedi üzülmüştüm gururum kırıldı benim yerimde o evde başka bi erkek olsaydı kızların sarhoşluğundan yararlanırdı ama.

0

sevgilin varmı diye sormalari ve çıktığım kızların isimlerini sormaları

0

karşılama sonrası kolonya dağıtıldı. o esnada ev sahibi ağzında sigara tutuyordu henüz yakılmamış. kolonya dağıtılır dağıtılmaz çakmağı çakmasıyla elleri alev aldı. bu yaşadığım en ilginç misafirlik olayı oldu.