2

evet rossmann çok güzel bir teklif yapmışsınız. bu önerinizi destekliyorum. herkes sorduğu soru kadar cevap vermedikçe soru soramasın. böylece eşitlik olmuş olur.

0

bence cok guzel olur. soru sayisi crvap sayisinin 1 sayi onune fecemeyecek diye bir kural koysa, bir cok kisi burada soru sorabilmek icin cevaplarda sacmalamaya baslar. sirf cevap sayimi baya öne gecireyim de rahat rahat soru sorayim diye. gerci siz soru sormak icin cevap mi yazacagiz diye maraz cikarirsiniz.

0

ben genellikle cevap veriyorum. genellikle merak ettiğim soruları soruyorum. bence bir denge olabilir ama bu kısıtlama tarzında olmamalı. sonuçta bu site özgürce soru sorup cevap verebileceğimiz bir site olduğunda daha çok kişi burada olur diye düşünüyorum.

0

bence sirf su bazi yazsrlarin gereksiz soru sormalarinin bir önüne gecilir bence. kisinin crvap sayisi 500 de kalmis ama sordugu soru sayisi 6 bin civari birsey. valla sırf onlar icin istiyorum boyle birsey. surekli beyin bedava modunun aktif hsle gelmesine sebep oluyorlar.

0

bence böyle olmasın herkes özgürce ne yapmak istiyorsa onu yapsın

0

bencede soru sayısıyla cevap sayısı dengeli olmalı bazıları hep soru soruyor bunun yerine cevaplamaya yonelseler daha iyi olur .