1

soru kirliliği olusturdugunuzun farkına varın artik? detaya bakar mısınız?

o kisiler aslinda kendilerini biliyorlar. artik sizin aacma salak isim anlami sorularinizi, bir sanatcida 5-6 tane sorunuzu gormek zorunda degiliz. sırf beyin bedava modu acilsin da soru soramayin diye soru soruyorum.

4 cevap
0

evet bende sevmiyorum sürekli soru sormak için sorucam diye sacmalaniyor. bir yandan da birşey diyemiyorum çünkü kural yok bu konu ile ilgili yapanlara birşey demek bize düşmüyor. böyle art arda anlamsiz soru sorarak para kazanmak yerine cevap vermeyi tercih etmeliler bence . hiç değilse böyle yorumlara maruz kalmazlar .

0

yaa arkadas sonunda birisi bundan bahsettti.kasınti sorular cok fazla var bu sarki kimindir diyor mesela yahu bunun yerine gercekten merak ettigimiz seyleri cevaplasak ya

1

artık gercekten sıkmaya basladiniz. sitede iki üç kisi varsiniz, siteyi resmen çöplüge ceviriyoesunuz. sizden sikayetci olmamiza ragmen, size durumu anlatmamiza ragmen hala ayni seye devam ediyorsunuz. sitede diger arkadaslarin soru sormasina firsat vermeden beyin bedava modunun acilmasina sebep oluyorsunuz. cevaplarda da gorsek sizi gam yemeyecegim. ne hikmetse beyin bedava modu aktif olunca kaciyorsunuz. siz boyle yaptıkça ben ve birkac arkadasim beyin bedava modu aktif olunca sorulara cevap yazmamaya karar verdik. zaten cevap yazmada o kadsr aktif kisi varken artik beyin bedava mosu acilsin da soeu soralim modunda olan kisiler cevap vermeye basladi. gercekten kendinize gelin artik. rahatsiz oluyoruz bu durumdan daha nasil dile getirelim. illa yonetime topluca sikayette mi bulunalim sizin hakkinizda. keske site yonetimi belli bir cevap verdikten sonra 1 tane soru sorma hakki tanisa da sizi o zaman gorsek. bu kadar sacma salak sorular sorabilecek misiniz? ya da kelime anlami? biraz guncel olaylar, haberlerden soru cikarin da azicik onlari bir konusalim. ama hepiniz bossunuz. kolay yoldan para kazanalim da, digerleri ne b.k yerse yesin kafasindasiniz resmen. sitede sizin icin o kadsr spru acildi, o kadar rahatsiz olan var ama hala ayni kafadan gidiyorsunuz.

1

evet bende öyle yaptım kardeş.şimdi açıldı bakalım bu nazlı54 gözükecek mi?belki girdiğinde 1-2 tane cevaplar.başkada olmaz.dün sunshıne adlı kullanıcı mitolojiden belki 20 soru sordu..bunlara site neden bakmıyor anlamıyorum.