0

hayatım genelde monoton geçer. pek aksiyon yaşamam yani. hayatım normal seyrinde ilerleyip gider.

0

monoton geçiyor genelde. her sabah 10 da muge anli basindayim. reklam arasinda kahvaltı hazırlarim yaparim. muge anli bittikten sonra yemeğim yoksa dünden kalan yemek yaparım aksam icin. ev temiz değilse temizlerim. camasir varsa çamaşır yıkarim. bazi durumlarda misafir gelirse onlari agirlarim. aksam kocam gelir sofra hazırdir yemek yer sofrayi toplarim. cay yapar salona gecerim. film izleriz. ekstrem durumlarda ya misafir gelir ya misafirlige gidilir. budur yani. monoton monoton monoton...

0

benim içinde hayat monoton geçiyor çünkü yaptığım hiçbirşey yok hep aynı takılıp duruyoruz.okuldan yurda yurttan okula . bi bitmedi ki şu okul kurtulalım yani.

0

hayat bu aralar çok monoton geçiyor.çünkü üniversite hayatım pek güzel değil. fazla arkadaşım yok ve yurtta kalıyorum bu yüzden hep derslere gidip geliyorum. sonra bir ihtiyacım varsa onları çıkıp alıyorum. onun dılında yurtta ders çalışıyorum, kirap okuyorum, ödevlerimi yapıyorum. bunlar hep rutin şeyler. yani bu dönem bu şekilde bitsin artık çünlü mezun olmak istiyorum. sonra da hayallerim var onlar için çabalayacam inşallah.

0

maalesef monoton ben ev hanımıyim evdeyim bütün gün iş, güç ,doğru düzgün komşuluk ya yok zaten zorunlu işler dışında pek dışarı çıkmam .

0

monoton bir hayat yaşıyoruz, iş ve ev arasında gidip geliyorum, bir pazar günüm var, öğleye kadar yatıyorum, ertesi gün yine iş.

0

maalesef evden işe işten eve .hem de çok monoton . ama şükür ki işimiz var diyelim.