0

daha yeni üye oldum o yüzden daha kazanamadım kazanınca anlarım olup olmadığını .ayrıca biraz geç kazanılıyor sanki dört gündür iyiyim ama hala çok fazla bir şey kazanmış gibi değilim. potansiyeli yüksek olduğunu düşünüyorum ama az kullanıyorum bir de şu 250 kazananları çok merak ediyorum .nasıl bu kadar yapabiliyorlar acaba.

0

su ana kadar bu siteden herhangi bir sekilde para cekemedim nasip olmadi ancak su an sitenin icinde 16 lira 29 kurusum var. bu para 25 lira olunca cekmeyi dusunuyorum cunku siteden hic para cekmedim nasip olmadi siteye guveniyorum ancak bende ininal kart var bu yuzden dolayi kontrol edecegim eger ininal kartima yatmazsa yapacak bir seyim kalmayacak siteye girme nedenim de olmayacak. ama insallah ininal karta yatar param. deneyip gorecegiz.

0

valla yeni kayit oldum 0

bakalim ne kadar kazanicaz

0

ben yaklaşık bir ay gibi sürede 25 lira kazandım çok yorulmadan. ama bundan sonra kendimi yormam gerekiyor. ilk başlarda acaba yatar mı yatmaz mı diye çok düşünüyordum. paranın yattığını görünce emin oldum iyice. o yüzden sağlam asılmak lazım bu siteye. şimdilik hedefim haftalık yirmi beş aylık yüz lira ama acaba çok kassam haftalık elli yüz liraya çıkar mıyım diye düşünüyorum. deneyip göreceğiz bakalım.

0

şuana kadar 142.5 tl kazandim ben bu siteden. ama bundan sonra daha fazla aktif olup daha fazla kazanmaya calisacagim. umarim guzel kazanclar elde ederiz. mesela dune kadsr bir iki kati kazanc etkinligi vardi. bu etkinlik sayesinde guzel kazanclar saglayabildik. sizi de ogrenebilir miyiz bu zamana kadar nr kadar kazandiniz. :)

0

250 lira gibi bir para kazandım şu ana kadar. şu an 41 lira var hesabımda inşallah arttıracağım. bebek uyumuşken biraz buralarda takılayım bari. eskiden daha fazla vakit harcıyordum. yine de bir şekilde birikiyor. eksiklerimi tamamlayacapım inşallah. 60 lira olunca bebeğime alacağım şeyleri sipariş vereceğim. nasip olur inşallah. herkes burada bir emek veriyor. umarım herkes iyi paralar kazanır.

0

ben şuana kadar 120 tl kazandım bu siteden. tabi bu hesabımla. önceki jesabımda da 220 tl kazanmıştım. eğer buraya zaman harcarsanız daha fazla kazanırsınız. hatta bugün ben müsaitim. akşama kadar bu sitede aktif olup kazancımı arttırma peşindeyim. umarım güzel kazanç elde ederim bugun. limiti iki ügn önce geçmiştim biraz biriktirip öyle çekmeyi düşünüyorum. o yğzden bugün baya zaman geçireceğim burada.

0

yeni kayıt oldum buna dayanaraktan daha hiç para kazanamadım.
kazanmak için burdayım survivor :)