0

çirkinlik göreceli bir kavramdır. kimisi çilli, benli yüzleri sevmezken kimisi çok beğenir. mesela benim çenemde bir ben var ben bunu çok beğeniyorum çirkinlik olarak görmüyorum. bir başkası beğenmeyebilir. kimine göre çirkinlik sadece dış görünüşte var olan bir şeyken kimisi kötü düşünceli, kötü kalpli insanları çirkin bulabilir. bu yüzden çirkinlik kesinlikle göreceli bir kavramdır güzellik gibi. herkese göre değişen bu kavramlar görecelidir.

0

aşırı göreceli bir durum değildir fakat ucu açık bir konudur. senin hiç beğenmediğini bir başkası beğenebilir fakat çok çirkin herkes için çok çirkindir bu da bir gerçek. insanlari görüntüleriyle yargılamak doğru bir hareket değildir. güzellik kısa sürecek bir krallıktir çünkü. doğanın tanıdığı bir ayrıcalık olabilir fakat geçecektir. asla geçmeyen güzellik ruhta olandır ve insanları hayatımıza alırken geçici güzelliklere kanmak özünü tanımaya çalışmadan diş görüntü ile yargılamak aldanıştan fazlası değildir.

0

çirkinlik'te güzellik gibi görecelidir. çünkü sen beğenmemiş olabilirsin fakat karşındaki insan için o kişi dünya güzeli olabilir .çevremize baktığımızda bazı eşlerin ya kadın ,yada erkek birbirine yakıştıramadım ama onlar birbirini beğenip beraber olmuştur. onun için kimse için yorum yapmamak gerekir.