0

burayı yeni keşfettim daha para kazanmak nasip olmadı.

0

sorumaniden başka bir siteden para kazanmıyorum. arada sırada bir site var ona giriyorum adını vermeyeyim şimdi site adminleri görüp banlarlar. orada takılıyorum ama orada çok az takılıyorum pek sevmiyorum arada sırada puan vermiyor ve son zamanlarda üyelerini dolandırdığı gerçeği ortalıklarda dolanmaya başladı. bu yüzden dolayı bu sitenin böyle bir sorunu yok ve bu sitede aksine herkes kazancım yattı içiniz rahat olsun tarzı cümleler kullanıyor. bu yüzden dolayı bu devirde çok siteye güvenmeyeceksin. ben bu siteyi buldum kullanıyorum da gayet güzel bir site başka parada da gözüm yok zaten. bilgisayarımın özelliklerini arttıracağım sonrasında biriktirdiğim parayı aileme vereceğim. bir yardımım dokunsun aileme diye uğraşıyorum :).

0

sitede değil de uygulamada takılıyorum. buradan kazandığım paralarla, aldığım bir ödeme esnasında ucuz kitaplar buldum, kitap aldım. yani o kitapları letgoya ve instagrama koydum ben. yani burası dışında bu iki uygulamada satış yaparak para kazanmaya çalışıyorum. hatta geçenlerde de iki tane kitap sattım 10 tl kazandım. dedim ya uygundan buldum diye. hem fazla paraya satılabilecek kitaplar değil. ben alıyorum 3 liraya, satıyorum 5 liraya. bu kitaplardan kazandığım paralarla tekrar kitap alıp tekrar kitap satacağım. yani kendini döndürecek. öyle söyleyeyim. bu iki yer dışında başka para kazandığım bir yer yok.

0

yani ben soruma listesini bulduktan sonra başka sitede takılmadım. yani bence en güzel site burası gerçekten de çok seviyorum bu siteyi toplanmadan 518 tl para çektim. tabii yılbaşında bir yarışma olmuştur çok uzun sürdü ben o kadar yorgun düştüm ki; yılbaşını bile hasta geçirdim ndan dolayı iki buçuk aydır bu site falan gelemedim yani iki buçuk aydır da hiçbir şekilde başka bir sitede takılmıyorum. zaten takılacağım bir site varsa burası olur. çünkü param benim tıkır tıkır yatıyor hiçbir gecikme olmadı hatta daha erken yattı diyebilirim. ondan dolayı başka sitelerden para kazanmıyorum çünkü burası kadar güvenilir bir site yok maalesef ne yazık ki en güvenilir site burası ve burası hem eğlenceli hem de güzel tabii yılbaşı yarışması bu kadar uzun sürmez seydi ben hiçbir şekilde bu siteden sormazdım çünkü bu sitede en aktif olan niye bendim ama artık ben de yokum o da artık kafam kaldırmıyor bir şey ondan dolayı hasta oluyorum şu an siteye girdim biraz paraya ihtiyacım var ama daha 25 tl'ye tamamlayamadım 25 tl tamamladıktan sonra inşallah eski performansım gelir diyorum.

0

sorumani'den başka bir siteden para kazanmıyorum,sadece buraya zaman ayırıyorum.zaten her siteye güvenemezsiniz.