0

en çok kullandığım sosyal medya hesabım facebook ama en çok takip ettiğim twitter.

1

sosyal medya uygulamaları içerisinde en aktif kullandığım sosyal medya uygulaması whatsapp ve twitter'dır.çoğu arkadaşımla iletişim kurarken whatsapp'ı kullanıyorum fakat bunun haricinde özellikle gündemi takip etme ve belli konulardaki araştırmaları mı yaparken twitter'dan faydalanıyorum.twitter'ın en güzel tarafı diğer uygulamalar gibi reklamları insanın gözünün içine sokmaması reklamların belli aralıklarla seviyeli ve rahatsız etmeyecek şekilde kullanılması en beğendiğim özelliği.ayrıca twitter'ın etiketler ile ilgili araştırmalardaki tutarlılık oranı da çoğu diğer sosyal medya uygulamasına göre daha başarılı.diğer popüler uygulamalardan olan instagram gibi sadece video ve resime dönük bir uygulama olmaması benim gibi bilgiye değer veren insanlar açısından güzel bir hareket.

0

açıkçası düne kadar watsapp tı fakat twitter dünyasına girdim merak ve iyi olup olmadığını göreceğiz

1

whatsapp kullanıyorum bana yetiyor. yetmediği zamanlarda google imdadıma yetişiyor zaten. sosyal medyada harcadığım zamanı sorumani'de değerlendiriyorum. yol, su, elektrik olarak geri dönüyor bana bir nevi.

0

ben encok tabiki aktif olan skype dir .ama yani sira facecook dahada aciktir yaninda.

0

en çok kullandığım sosyal medya hesabı ınstagram dır.

0

en çok kullandığım sosyal medya hesabı instagram

0

en çok kullandığım sosyal medya hesabı instagram.

1

tüm sosyal medyayı eşit olarak kullandigimi düşünüyorum ama çok vakit harciyoruz biraz ara verince kafam rahatliyor sosyal medya tatili

0

en aktif olduğum sosyal medya mecraları sırasıyla facebook,twitter ve instagram'dır.

0

ben en çok facebook hesabını kullanıyorum.