0

bu sorucular yuzunden beyin bedavanin dokuzuncu gunu bugun. ama tabi onlar para kazandim zannediyor abi. ;) beyin bedava modu acilinca bunlar soru soramiyor ama biz cevaplarimizla kazanc sagliyoruz.

0

evet abi sorucular cikmis yine. bunlara bir cozum bulmasi lazim artik sorumaninin. ilk zamanlarda hic boyle degildi. cevaplarin kazanclaeinin dusmesinin de etkisi oldugunu düşünüyorum bunun. cunku millet crvaplardan kazanacagjm kazanclar dustu ama sorularin kazanci sabit diye dusunuyor ve bu sefer soruya yukleniyor. bir iki yazar haric. gerci sen ben gibi yazarlar daha cok crvaplardan kazaniyoruz. yine allah bereket versin birkac kurus daha fazla kazanmak icin crvap yaziyoruz. ama artik eskiden cevap yazan uyeler vardi surekli. soruda soeuyorlalrdi amagenelde cevap yazarlardi. bir kismi banlandi bir kismi kendi girmiyor. eger site yönetimi de, cevaplardaki kazanc oranlarini ilk zamanlsrdski gibi olmasa bile o kazanc oranina yakin bir kazanca cekerse cevaplara gelen kisi biraz daha artacaktir diye dusunuyorum. birde ben 2-3 aydir kendimi yirtiyorum site yonetimine de yazdim bunu. seviyelere gore soru sorma limiti getirin, ekstra soru sorma hakki kazanmak isteyenler olursa eger brlli bir cevap vermeden o ekstra soru sormayi vermeyin dedim. ve bu gjnluk yapilirsa birak beyin bedava modunun aktif olmasini boyle bir sistem kalkar belki de. yani beyin bedava modunun daha az aktif olmasini saglayabilir bu sistem. ama iste site yojetimi bana bunu dusunecegiz dediler ama hala birsey yapmadilar bu konu ile ilgili. eger yaparlarsa cok guzel olur. cunku 2 yazar var, beyin bedava modu acildigi zaman sirf bu kisinin sorulariyla dolu cevapsiz sorular. yani ne yapalim, bizde mi onlar gibi soru soralim.

1

durmadan usanmadan soru soranlardan bıktık artık. bizlere soracak soru bırakmadılar. ya şimdi soruların hepsi mantıklı ve kolay olsa birşey demeyeceğim. artık o kadar saçmaladılar ki, kendileri bile cevaplayamıyorlar. bizlerin hakkına giriyorlar. bu yüzen bedava beyin modu aktif oluyor. benim "sorumani.com" ekibine bir önerim var. bence soru sormak için, herkese günlük limit verilmesi lazım. bu sayede sitedeki soru-cevap terazisi dengede kalır. yoksa bunlar bizim hakkımızı çok yiyecekler.