0

eczanelerden bit ilacı temin edebilirsiniz.burada önemli nokta tedavinin bir süre sonra tekrarlanması gerektiği.çünkü bitlerden kurtulsanız bile sirke denen bit yumurtalarından kurtulamayabilirsiniz.

1

benim saçlarım okulda pis bir çocuktan bulaştı o bitli biriydi ve eve geldim saçım kaşinıyodu saçımı kaşıdığımda saçımdan bitler düştü çok vardı temizlemeye çalıştım 3 kez kaynar su ile yıkadım geçmedi bende en sonunda saçımı sıfıra vurmaya karar verdim ve 15 santim saçımı sıfır vurdum kel oldum saçlarım yokken yeniden kestirdim saçlarımı ve sonrayeniden yıkadım 2 kere yıkadıktan sonra yeniden saçım uzadı atık çok dikkat ediyorum eğer saçlarını kestirmek istemiyosan saç spreyi alabilsin eczanelrde ve sağlık ocsklarında satılıyo ucuzda saçını seviyosan al bence saçın dibindek kanı emiyolar ve kafan kanayabilir.

0

bit ilacı eczanelerde bula bilirsin bide bit tarağı var onduda alman gerejşyor

0

bittin en etkilisi saçların yerlerine sıkıp bit tarağı ile iyice tarayıp 3 saat sonra saçını yıka 1 hafta sonra aynı şekilde tekrarla en son lavanta yağını sürekli kulak arkası ense alın sürekli sur bit gelmez

0

sampuanlar ve ilaclar var bitlenmeyle alakali. eczaneye gisip bitlenme icin birseyler istediginizi soylerseniz, eczacilar yardimci olacaklardir.

0

sarimsak özlü şampuan iyi geliyor diye biliyorum :)
çok şükür bugüne kadar benim hiç başima gelmedi ama bir yakinimin başina gelmişti.bitlendiğini anlar anlamaz apar topar berbere gidip saçini 0'a vurdurmuştuk. hala hatirladikça gülüyorum :)