0

önce sevgi kavramını açıklayalım. sevgi öyle birdenbire oluşan bir duygu değildir. sevgi bir çok duygunun birleşmiş kompleks halidir. sevgiyi somut halde görmek için onu iki insan arasında bir köprüye benzetelim. bu köprüyü ayakta tutan dört temel taşı vardır. bunlar saygı, sabır, sadakat ve emektir. bu dört temelin üzerine kurulan köprüde alınan yol da zamandır. onu size getirecek yolda bu dört temel taştan biri çökecek olursa diğerleri hasar görür ikisi çökecek olursa köprünüz yara alır. üçü birden olmazsa köprü yıkılır ve geriye sadece boşa verilmiş bir emek ve yıkılıp heba olmuş zaman kalır. bütün bu köprünün kuruluş aşamasının en başına gidelim. bunlar için harç yani ufak bir filiz bir küçük hareket gerekli ki biz buna hoşlantı, ilgi, beğeni diyoruz. bu aşamada bir çok erkek ketumdur ama bir bakışı bir hareketiyle de hoşlantiyi belli edebilir bu biraz kadının nerden baktığına bağlı. ilgisini faaliyete dökmek isteyen erkek mutlaka belli eder ve bir arada gösterilen uyum, fark edilen ortak noktalar vb yeterli düzeydeyse elektrik oluşur ki buna aşk diyorlar. kırılgan ve uçucu anlık bir duygudur aşk ve duvarları yıkıp köprü kurmanı isteyecek kadar da güçlüdür. kısaca erkek size doğru gerçekçi adımlar atıyor, sizin için emek veriyor bu uğurda size kendi tarzında sabır saygı ve sadakat gösteriyorsa sizi seviyor demektir.

0

seven bir erkek, karşısındakine değer verir, onu kaybetmekten endişe eder. her zaman onun yanında olmak ister. sevgisini gösterecek birçok yöntem var. sevenler illa hediye ile kendini göstermez. sevip değer verdiğini sana olan davranışlardan anlarsın zaten. seni kırmaktan korkuyorsa, seni merak ediyorsa, seninle ilgili hayalleri varsa seni gerçekten de çok seviyordur.

0

seni sevmesi erkek olarak sana değer vererek senden hiç ayrılmak istemeyen erkeklerden güven yapabilirsin çünkü her erkek esine sevmez ve bazen seven erkekler vardır.

0

bize zaman ayırıyorsa bahaneler üretmiyorsa her aradığımızda mutlaka cevap veriyorsa seviyordur

0

bunu anlamak hiç de o kadar zor değildir. seven insan sevdiğini her şekilde belli eder. ne bileyim bir sözü, bir bakışı, bir gülüşüyle bile anlamak bence mümkündür. sevmeyen insan zaten başından savmak, kurtulmak, kaçmak için hep bir bahanesi vardır. o yüzden çokta düşünmemek gerek. seven insan illa ki sevdiğini bir şekilde gösterir.

0

öncelikle bu soruyu sorduğunuza göre sızde onu seviyosunuz demektir
bunu kafada bir oturtturalılm yani şöyle bir gözlemliyelim eğer siz ona yakinken kendindenfarklı hareketler yapıyorsa açıklaması şu çok konuşuyorsa sizi görünce susuyorsa sizden çekindiği içindir buda size olan aşkındansır