0

yani en azindan bu konu ile ilgili soeumani gozetiminde de olabilir. yani actigimiz gorselli soru oncelikli olarak sitenin anasayfasinda gorunmeyecek, site adminlerinin soeuyu onaylamasindan sonra site icerisinde gorunur hale gelebilir. yani en azindan boyle birsey olursa fikir alisverisinde bulunabilirdik bazi konularda. mesela birseyle bir yeri mi sildik ve cikardi mi. bunu gorselle birlikte destekleyebiliriz. ya da birsey yaptik nasil olmus, kullanisli seklinde fikir alisverisinde bulunabilirdik. ya da bir haber gorduk , bir resim, bir gorsel filan eklenebilir. guzel olurdu sahsen.

0

en azından bazı şeylerde fikir almak için görsel ekleyebilme olabilirdi sitede. birşey yapıp fikir almak istediğimde anlatmaya anlatırım o şeyi ama görsel olarak görsek daha iyi olurdu. fikir beyan edebilmek açısından. gerçi sorumani ekibi bu fikri göz ardı edeceğini düşünmüyorum ama. bakalım. ilerleyen günlerde yeni yeniliklerle karşımıza çıkabilir. kim bilir!

0

güzel olabilirdi.fakat kötü amaçlı kişilerde kullanabilir

2

site de aslında bu tarz değişiklikler gelse daha renkli olur.bazen çok sıkıcı oluyor ve yorucu oluyor çünkü.

0

yani mantıklı aslında insanların fikrini almak her zaman daha mantıklıdır
çok güzel olur

0

bunu kötüye kullanan da çok olurdu diye düşünüyorum fakat yine de evet resim ekleme özelliği keşke olsaydı bu resimle sorardım soruyu dediğim de çok oluyor açıkçası. fakat dikkat çekmek isterim bu sitenin katı kuralları var. defalarca da istesek hiçbir kural değişmiyor. örneğin kaç gündür beyin bedava modunda içim dışım mitoloji oldu midem bulandı artık ama yine de adam akıllı cevap vererek cevapsız tüketmeye ugrastim. hiç yazım hatalarından söz etmiyorum bile. bir küçücük soruya üç dört imla hatası ve bir de anlatım bozukluğu bir arada ekleyebilmek de büyük bir başarı değil mi? taktire şayan fakat hiç duyan müdahele eden yok.