0

soru soranlar kendi sorularına cevap yazsa cevapsız soru kalmayıp beyin bedava modu aktif olmasa? detay!

en azindan beyin besava modu surekli aktif olmaz ve sizde istediginiz kadsr soru sorabilirsiniz. en azindan kendi sordugunuz soeularda cevapsiz kalmis sorulardan birkac tane cevsplasaniz bile yeter. en son aktif olan beyin bedava modu 6 gun surdu. bu surede soeu soramadiginiz icin para kazanamadiginizin farkında misiniz?

6 cevap
0

kendi sorduklsri sorulara cevap yazsa beyin bedava modu kalksa. guzel olur. kendi sorularina yazmasalar bile soru soran arkadaslari diger arkadaslarin sordugu sorulara cevap yazsalar o bile kardir. yeri geldigi zaman para kazaniyorum, para kazanmak icin soruyorum diyenleri goruyoruz resmen.

1

aynen ben de katılıyorum yani millet sadece soru sorma derdinde ve kimse cevap pek fazla vermiyor bazı üyelerin ismine basıyorum basıyorum ve hesabına bakıyorum 5000 soru sormuş 67 cevap vermiş gerçekten herkes sorduğu soruya cevap verse en azından hepsini vermese bile yarısına bile verse beyin bedava modu gelmez ve biz de daha güzel ve fazla kazanırız kaç gündür ben de farkındayım sadece cevapsız soruları cevaplıyorum ama çok az şekilde kazanıyorum gerçekten ben çok vakit harciyorum günde en az 5 saatten fazla belki aktif olabilirim bazı günler hariç genellikle 5 saatten fazla aktifim ama gerçekten çok az kazanıyorum herhalde bu beyin bedava modundan olsa gerek sonra soru sorsaydık en azından yine biraz daha fazla kazandırdık hem bizim için iyi olur hem de site için iyi olurdu diye düşünüyorum.

0

aaa harbiden güzel bir fikir! cidden arkadaşlar siz veya başkası sorduğunuz soruya cevap verin ki beyin bedava modu aktif olmasın. aktif olacaksa da geç bir anda olsun. güzel olur. hemen kendi sorularıma cevap vermeye gidiyorum! :d.

0

en azından beyin bedava modunu ne kadar geç aktif edersek o kadar iyi bence. en azından kimsenin sorusuna cevap vermiyorsanız kendi sorunuza cevap yazın.

0

en azından hiçbir soruyu cevaplamıyorsaız kendi sorduğunuz sorulara cevap yazın ki hem beyin bedava modu hemen aktif olmaz, aktif olsa bile hemen kalkar. günlerce sürmez öyle. en son ki beyin bedava modu 6 gün sürdü. el insaf arkadaşlar. yeni üyeler geliyor bu sefer onlar 60 cevabı geçtikten sonra hala cevap yazmaya mahkum oluyorlar. en azından kendi sorularınıza cevap yazın. o bile bir gelişme olur bizim için.

1

bu konuda haklisin aslında rosmann kardeşim. ben kendi sorularıma cevap yazacam ama açıkçası çekiniyorum. elestri yapıyor birçok yazar arkadaşımız. kendi sorduğun soruya cevap yazmışsın diye.belli bir süre bekliyorum o yüzden cevap gelmezse kendim cevapliyorum boş kalmasın diye.