1

beyin bedava modu sitede genel olarak degil de üyelere verilse? cok fazla cevapsiz sorusu olan soru soramasa? detay!

surekli soru soeup cevap yazmayan arkadaslaeimiz var. bunlar yuzunden surekli beyin bedava modu aciliyor. bu uyelere beyin bedava modu uygulansin. bir sure soru soramasınlar.

4 cevap
0

bu düşünceye katılıyorum hem çok ve gereksiz sorular soruyorlar, hemde çok az soru cevaplıyorlar. her yeni üye belli bir soru cevaplama sayısına ulaştıktan sonra yönetim tarafından cevap içerikleri de kurallar uyuyor ise bu üyelere soru sorma hakkı verilse ve her üyeye sorduğu soru başına değilde cevap alan sorusu başına artan oranlarla kazanç sağlansa site daha güzel sorularla ve daha az cevapsız sorularla dolacaktır diye düşünüyorum.

0

yani bu sitenin geneline degil de, cokca soru soran arkadaslarimizin soru sorma hakki kitlenmeli. nasil beyin bedava modu geliyorsa siteye, bunu siteye degil uyeye olacak sekilde ayarlanmali diye dusunuyorum. yani o arkadaslarin profiline beyin bedava modu getirilip belli bir cevap vermeden profilleri uzerinden beyin bedava modu kaldirilmamali diyr dusunuyorum.

1

bana göre de çok soru sorup az cevap veren üyelere sadece beyin modu çıksın çünkü onların yüzünden biz de burada soru sormak da mahrum kalıyoruz hatta ben yeni üye olduğum için daha bir soru bile sor ama sormadım daha sadece cevap vermeye çalışıyorum. mesele ben yeni üye olduğum için en azından benim birkaç soru hakkım olması gerektiğini düşünüyordum ama ben hiç soru hakkı almadım şu ana kadar sadece cevap verebiliyorum hele bakalım ne zamana kadar böyle devam edecek inşallah beyin modu sadece çok soru sorana cevap az verene tek çıkar.

0

yani sadece soru sorup cevap yazmayan arkadaşlarımız mevcut. onlar yüzünden biz niye beyin bedava moduna maruz kalıyoruz ki... onlasr yüzünden sadece cevap yazmaya mahkum ediliyoruz. resmen diğer üyelerin haklarına giriyorsunuz farkında değilsiniz. bu sitede sadece siz yoksunuz. o yüzden sadece siz varmış gibi soru sormayın. yeter artık