0

asla öyle birşey demem ben... yani sonuçta rızkımızı burası vermiyor... allah'a şükür çalışıyorum. bir işim mevcut. burayı da sadece evlilik sürecinde olduğum için kullanıyorum. 20- 30 ne gelirse diye bakıyorum. yoksa öyle aman aman girdiğim bir site değil. zaten bir iki referansım var. onlardan dolayı zaten bir kazancım var. bende pek giremesem bile arada bakıyorum siteye. birkaç soruya cevap yazıp çıkıyorum malum çalıştığımdan dolayı. kazanç hanemi de kontrol edip öyle çıkıyorum. o da ödeme limitine gelmiş mi diye. yoksa burası kapansa öyle ayılıp bayılacağım, öleceğim bir site değil. zaten bunların kazandığı meblağ baya büyüktür diye düşünüyorum. çünkü site içerisinde sürekli bir sirkülasyon var ve verdikleri para çok az. öyle yok kapanırsa ölürüm havasında değilim yani. gereksiz buluyorum yani.

0

yok ya.. ben abartmam bu kadar bu durumu... yani isten cikarilsak, aman beni cikarmayin, ölürüm yoksa mi diyecegiz. burasi olmasa kac tane daha site var cunku boyle olan. ki zaten ben buraya uye olmadan once de baska bir sitedeydim acikcasi. burasi ekimin 20 sinde kuruldu, dedigim site temmuz sonu gibi kuruldu. yani bu sitr hrp ozentilikten gidiyor. bu siteyi kurduklsrinda da ozentilikle kurdular, yaptiklari uygulama da kriptograf uygulamasinin cakmasi yani. bilmem anlatabildim mi? yani bu site kapanirsa tek uzulecegim sey, paramin iceride kalma olayi olur yani. grrci onu da mahkemeye verip misliyle alabilme sansimiz var. her turlu site benden yakasidni kurtaramaz anlayacagin.

0

aslında bu ufak esprili söylemin biraz da gerçeklik payı olduğunu kabul etmemiz gerekiyor ne yazık ki. günlük 2-3 saatini burada geçiren kişilerin çoğunlukta olduğunu biliyorum ve böyle bir durumda bu sitenin kapanması benim ve benim gibi olan diğer arkadaşlar için aynı zamanda büyük bir boşluk oluşturacaktır diye düşünüyorum. bu arada tam da dün akşam aklıma bu sorunun gelmesi üzerine aynı dile getirmeyi burada da gördüğüm için içime bir şüphe düşmedi dese yalan söylemiş olurum sanırım. umalım ki böyle üzücü bir şey ile karşı karşıya kalmak durumuna gelmeyiz.

0

valla bu site kesin çok sevdim ve bu site önce çok güzeldi ve ben bu site burda olsa güzel olur ilk ödemeyi ve alicam.

0

yok artık, ne diye yaşayamam yani. üzülürüm tabi ki ama hiçbir şey benim canımdan kıymetli değil ki. sadece üzülürüm o kadar.