0

kesinlikle evet bende telepati ile birlikte telekinezi olayı da var bu ikisini harmanlayarak kullanmak bazen çok eğlenceli bazen de istemsizce bir davranışa dönüşebiliyor mesela birisi ilgimi çekiyor o kişiye odaklanıyorum ya da şöyle bir örnekle anlatmak istiyorum ; kuzenimin kına gecesinde tepsiyi ben alacaktım öyle konuşulmuştu sonra vazgeçildi birisi de dalga geçti benimle ve normalde tepsiyi alacak olan kişi o dalga geçen değilde o kıza odaklandım ve içimden tepsiyi sen al diye yaklaşık 30 kere falan geçirdim kız tepsiyi aldı ama tekrar söylüyorum o almayacaktı :) sonra telekinezi yani tüm adımları yazamam burada ama o an birkaç tanesini yaptım tepsiyi tam kızla çocuğun yanına geldikleri sırada düşürmesini sağladım yani beyin gücü diyebilirim.

2

bazen çok yoğun olarak düşündüğüm bir insanın o anda beni aradığı ya da mesaj attığı zamanlar oluyor. belki de farkında olmadan telapati yapmış oluyor olabiliriz. ama ciddi anlamda bazı yöntemler kurarak telapati yapmaya çalıştığım zamanlar da nedense hiç bir şekilde iletişim kuramıyorum. yapacam deyince olmuyor sanki gibi geldi bana. ama gerçekten telapati yeteneğimin olmasını isterdim. düşünce gücüm ile karşımda ki ya da uzağımda ki insanların beynine girerek onlara istediğim şeyleri yaptırmak çok hoş olurdu bence. :)

1

yani bir insanla karşılıklı konuşurken onu sizin için neler düşündüğünü kolayca anımsayabileceğiniz onu sınayıp güven duyacağınız birkaç kısa hareket vardır
ilk olarak onu iyi dinleyin gerçekten samimi cümleler kuruyor yoksa baştan sarma cümleler mi kuruyor size gerçekten değermi veriyor bunları sınamak çok önemli

0

telepati diyemem ama konuşmadan anlaşmak diye birşey gerçekten var ve ben yalnızca en yakın olduğum bir kaç arkadaşımla bunu yapabiliyorum bakışlarla birbirimizi anlıyoruz.