0

izlemiş kadar oldum. filmi yönetmen yarısında bırakıyor yapımcı ile sorunlar yaşadığı için sanırım. bu olaydan sonra farklı bir yönetmen dahil oluyor filme. bundan dolayı iki ayrı film izliyor gibi hissediyorsunuz ve bu hiç hoş olmuyor. son bir eleştiri olarak biyografi filmlerini yaparken kişinin hayatına çocukluğundan başlamak hiç iyi bir fikir değil çünkü 2 saat bunun için hiç yeterli bir süre değil.

0

hayır izlemedim izlemeyi de düşünmüyorum bizim ülkemizde bir şey çok abartlıyorsa ve günlerce herkes tarafından reklamı yapılıyorsa ben buna inanıp ne zaman sinemaya gitsem hep hayal kırıklıgı yaşadım birde şu var tabi insanların birazcık maneviyata saygısı olması gerektigini düşünüyorum ..
filmin konusu ortada başı belli sonu belli hakka yürümüş bir insanın üzerinden milyonlar kazanmak çokta etik degil bence
tamam ortada bir emek olabilir madem sadece emek oynayan çalışan vs ihtiyacları için o zaman sinema biletlerini 4 tl yapacaksin hem maddi gücü olmayanda izler bu yüzden ben bu tür filmleri sinemada izlemeye karşıyım .herkesin düşüncesine de saygım sonsuz tabi.

0

daha izleyemedim ama müsait zamanımda izlicem

0

evet izledim. kalır mı şimdiye :d çok beğendim filmi

0

izlemedim ama sinemalardan sonra izlerim heralde

0

hayır izlemedim ama çok merak ediyorum

0

müslüm babaydı herhalde bu sene girdi vizyona

0

hayır izlemedim ama bu cumartesi günü annemle izlemeye gideceğim.