0

yeğeninizin olması nasil bir duygudur?

eğer evli ve çocuğu olan bir kardesiniz varsa yeğen duygusunu çok iyi bilirsiniz.

3 cevap
0

insanin yeğninin olmasi cok guzel bir duygu.benim 2 yegnim var.biri kız digeri erkek.biri 4 ve dieri 2 yaşında.onlari cok seviyorum.onlar benim herseyim.birinin tenine zarar gelse dünyalari yakarim.o derece cok seviyorum yeğenlerimi.bana teyze demeleri okadar guzel okadar heyecan verici birseyki.yegni olmayan anlayamaz bu duyguyu.allah herkesi yeğen sahibi yapar inşallah

0

benim bir yegenim var. o kadar seviyorum ki her zaman söylüyorum çocuğum olsa bu kadar sever miyim diye. bana da cok bağlı. bebekliginden beri elimde büyüdu. herseyinde yanindaydim. bebek bakmayi, çocuk buyutmeyi öğrendim nerdeyse. bi insanin ablasi olmasi cok güzel, ablasının çocuğu olmasi cok farkli bi duygu. iyiki yegen duygusunu tatmisim. rabbim herkese nasip etsin.

0

benim yiğenim yok malesef ama olmasını çok isterdim bazen düşünüyorum ne hissederdim diye yani benim gibi hissederdim kardeşimin çocuğunun olması onu sevmek teyze olmak beni çok mutlu ederdi sanki benim bir parçam bir yarım gibi hissederdim. bu yüzden çok duugulanabilirdim. bu duyguyu hiç tatmadım ancak bir gün tadarım inşallah eminim çok güzel bir duygudur hissetmesi bile bu kadar güzelse yaşaması olması nasıl olur kimbilir. yiğen önemlidir aileden biridir.