2

aynen kardesim ya keşke bir yarışma düzenlese sorumani sitesi. hem tatlı rekabetler olur,hem de sitede aktif sayı çok olur.bir de liste de ilk ona girersek kazancımız da iyi olur.

1

yarışma olursa güzel olur. olmasada hava hoş benim için kolay gelsin

2

onu aslinda ben 14 subata ozel olarak bekliyordum ama yapmadilar. sanirim yilbasinda dagittiklari buyuk odulden sonra kendilerinde pek bir para kalmamis. yani oyle anlasiliyor. gerci iki kati kazanc etkinligi yaptilar kac defa ama. yarisma olunca bir cok kisi aktif olup birincilik icin yarisacagindan para kasacak. bu da ellerindeki parayi dagitmalari demek.

2

yarışma yapmanızı çok istiyorum. çünkü birinci olmasamda, yarışma varken daha da hırslanıp her gün çok fazla vakit ayırıyorum sorumaniye. hem ben kazanıyorum, hem siz kazanıyorsunuz. hem gerçekten kültürleriniyorum burada. çünkü cevap yazmak için bir sürü araştırma yapıyorum. ve araştırdığım şeyler günlük hayatta da işime yarıyor. birçok yerde burada öğrendiğim bilgileri satabiliyorum :) arkadaşlar arasında, konuşabiliyorum. bu yüzden yarışma yapmanızı çok istiyorum.