1

bir kır düğünü ortalama düğün salonu düğünlerinden 1 kat veya iki kat daha masraf çıkarır kır düğünlerinde genellikle çalgısı ile sazıyla sandalyesiyle yemeği ile günde 3 defa yemeğin verilmesi hayvanların kesilmesi yemeklerin hazırlanması aşçıların tutulması yani baya masraf çıkarılır bunu hesaplamak bayağı akıllı gerektirir yeni toplama düğün salonların 2-3 katına da çıkar.

1

bir düğün masrafı nasıl bir düğün olursa olsun çok fazla para harcanır. önceden daha kolaydı elbette şimdi ev kurması çok pahalıya patlıyor evin eşyaları borçlar çeyizler düğünün yapılacağı mekan orda çalışacaklara maaş. yiyecek içecekler süslemeler hepsi pahalıya geliyor. ev kuranlara allah kolaylık versin

1

sadece düğünü , yani ev , mobilya gibi masrafları katmazsak , salon ücreti yaklaşık 10 bin tl ile 50 bin tl arasında değişir. bunun yanında misafirlere verilen ikramlar , düğün arabası , süslemeler gibi çeşitli masraflarla 20 bin tl ile 60 bin tl arası bir para harcanır. (altın , yüzükler , saat , takım elbise gibi masraflar haricinde)