0

sağlıklı olan hangisi ise onu tercih ederim doğal bitkilerle yapılan ilaçları

0

her işin bir ehli vardır,sağlık söz konusu olunca hiç bir şeyden kaçınmam yol masraf tedavi gibi.koca karı ilaçları eskilerden günümüze kadar gelen birşey, bunun okulunu okumuş insanın yazdığı reçeteyi tercih etmek varken kocakarı ilaçlarına yönelmek çağın gerisinde kalınmış bir tabir olarak nitelendirilebilir.kocakarı ilaçlarının kullanımı sonrası neler olabileceğini bilmediğimiz için, getireceği sonuçların mesuliyetini kimse sağlığını hiçe saymak uğruna kabul edemez kolay kolay ve bu yüzden kimyasal ilaçlar daha mantıklı.

0

koca karı ilacı diyerek küçümsenmesi utanç verici. doktorların iyileştiremediği kanser hastalığını koca karı ilacı dediğiniz o ilaçlar iyileştiriyor ve o ilaçları yapan koca karılar bir köşede gizli bir hazine gibi sessizce oturuyor maalesef. insanların iyileşmesi istenmiyor bu devirde. tıp sektörüne, ilaç firmalarına para gerek.

0

bilinçli yapılmış koca karı ilaçlarını tercih ederim. çünkü gerçekten çok bilgili insanlar vardır bu alanda ve çoğu zaman tıp dünyasının ismini bile bilmediği hastalıkları tedavi edebiliyor oldukları durumlara çok şahit oldum. en basitinden bahsedeyim size tıpta göbek düşmesi diye bir tabir yoktur. genellikle mide fıtığı derler ve ameliyat ile düzeltirler. ancak diğer yandan köylerde bu hastalığın tedavisi için daha basit ve faydalı yöntemler vardır. mesela karnınızın altına sert bir havluyu yumak yaparak koyarlar ve sert bir zeminde üzerine yatmanızı isterler. bu şekilde yaklaşık yarım saat kadar beklersiniz. sonrasında yüksek ihtimalle rahatsızlığınız geçmiş olur. hatta geçip geçmediğini öğrenmenin bir yöntemi de mevcut. bir kaba su koyarlar ve üzerine bir iğne bırakırlar. bu konu hakkında bir dua vardır ve bu dua okunur. ardından toplu iğne baş parmak ile işaret parmağı arasına alınır. aşağı doğru tutularak baş parmak serbest bırakılır. eğer iğne işaret parmağınızın altında düşmeden duruyorsa göbeğiniz yerine gelmiş demek olur. bu sayede iyileşip iyileşmediğinizi de anlamış olurlar. bence gayet başarılı bir yöntem. bunun yanında bildiğiniz gibi bardak çekme yöntemi var birde. duyduğum kadarı ile son zamanlarda artık tıp literatürüne de girmiş durumda. bence alternatif tıp ile tıbbın birleşmesi gerekiyor. doktorlar da bunun farkında. genellikle yöntemlerden bahsettim. biraz da ilaçlardan bahsetmek istiyorum. benim babam yaklaşık bir sene önce mide kanseri tanısı ile ameliyata alındı. son raddeye ulaşmış kanserli midenin tamamı alınacağı söylenmişti. bir iç anadolu ilinde kanser konusunda iyi ilaç yapan birinin ismini duyduk ve aradır. kendisinin yetiştirdiği bir ot olduğunu ve çayının yapılıp içilmesi halinde kanserin yok olduğunu söyledi. tüm ısrarlarımıza rağmen bizden para talep etmedi. hatta işin içine para sokarsanız otu vermem bile dedi. ameliyata çok az bir zaman kalmıştı. sadece bir kaç kez içebildi ilacı babam. ameliyattan çıktığında doktor şaşkın bir ifade ile yüzümüze baktı ve midenin hepsini almadığını söyledi. mide başında yani yemek borusu ile midenin birleştiği yerde kanserli hücrelerin yok olduğunu o yüzden tamamını almadığını söyledi. sırf bu bile iyileşme sürecini aylarca aşağıya çekti. ameliyattan bir süre sonra çayı içmeye devam etti. tabii kemoterapi ve radyoterapi tedavileri de gördü. şimdi gayet iyi durumda. çok zayıflamıştı kilosunu da geri aldı. aktivitelerini her geçen gün daha iyi yapmakta ve daha iyiye gitmekte. doktorların mucize olarak adlandırdığı bir durum bu. yani demem o ki kansere bile bu denli etki edebilen şeyler üretebiliyorsa bu insanlar, bunların önünün açılması ve desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. son raddeye gelmiş yanıkları bile yaptıkları macunlarla iz kalmadan iyileştirebilen insanlar var. ve yaptıkları şeylerin içerisin hiçbir kimyasal madde yok. e bu da yan etki yok demek aynı zamanda. ancak bunların yayılması ve hayata geçmesi durumunda bir çok ilaç şirketi iflas bayrağını çekeceğinden....

0

günümüzde ve geçmişte koca karı ilacı olarak tabir ettiğimiz çoğu ilaç kimyasallardan daha iyi sonuçlar vermektedir. bitkiler her zaman doğal şifacılardır. bitkilerin çözümsüz kaldığı yerde kimyasallar kullanılabilir.

0

tercihim rahatsızlığıma göre değişir. doktor yazmadığı sürece koca karı ilaçlarını tercih ederim.

0

en hızlı hangisi iyileştiriyorsa onu tercih ederim.