1

bu sorumani sitesinde puan yoktur yorum yaptığı sırada direkt para olarak profilinde gözüküyor yani burada bu sitenin ayrıcalığı da budur çok güzel bir şey mesela sen soru soruyorsun direkt kuruş olarak hesabına geçiyor sorulara yorum bırakıyorsun direkt yine kuruş olarak hesabına geçiyor gerçekten bu performansı ben çok beğendim inşallah sonuna kadar böyle devam eder ve daha çok kuruşlar bize verir ve bize biriktirip kazanırız.

0

benim bildiğim kadarıyla burada kazandığın puan değil, türk lirası ki direkt olarak çekilebiliyor. soruna gelecek olursak yazıln cevabın uzunluğuna göre bir meblağ hesabına geçiyor yani cevap yazman hem başkalarının öğrenmesini bilgilenmesini sağlıyor, hem de sana daha fazla kazanç getiriyor. bu yüzden cevap yazmak sana daha fazla kazanç sağlar bu sitede

0

arkadaşım... kazanç hanende gördüğün puan değil bizzat türk lirası. şuan ikide bir puan deyip durma. puanlar başka sitelerde var. ayrıca cevap yazmna daha hayırlı. ne kadar çok ve uzun cevaplar o kadar çok para demek burada. sorular sadece 2 kuruş sağlıyor sana.