0

ya tamam sizin yaptığınız aslında üyelere yararlı fakat artık daha genel kültür veya başka kategorilerde sorular sormayı tercih etseniz daha iyi olmaz mı.hem sitenin kalitesi açısından daha çok soru çeşidi olmuş olur hemde insanlar araştırarak bilgi sahibi olmuş olur .ben çoğunlukla bir çok kategoride soru sormama rağmen galiba insanlar araştırmak istemiyorlar ya da üşeniyorlar diye cevap pek gelmiyor sorularıma bu da bir doğru ama olsun çoğunluk daha çok kategori tarzında sorular istiyorlar.siteye gelirsek site çok güzel bir site ve güvenilir bir site üç iş günü içinde paranın yatmasıda çok iyi olmuş.hatta ödeme alt sınırı yirmibeş lira ve rahatlıkla yapma imkanımızda var .herkese bu siteyi öneririm :)

0

evet sizi de bazı arkadaşlar gibi sadece soru sormanızı beklemiyoruz. afrada cevap yazın. uzun cevaplar yazabileceğiniz sorular bulun. eminim cevaptan kazandığınız paranın tadını alınca soru ormayı bırakacaksınız. ya da şimdiki gibi ardı ardına soru sıralamayacaksınız. :) birde bu gibi sorular kaldırılabiliyor haberiniz olsun. yoksa bizim için hava hoş, biz cevap yazar kazancımıza bakarız yoksa. :) bize uzun yazabileceğimiz sorular olsun da bizde kazancımıza bakalım diyen birkaç kişi var. bazı arkadaşların soruları yüzünden girmiyorlar. beyin bedava modunda sürekli onların sorulasrı var diye.

0

o zaman hadi 1 yorum eklemek icin bende yaziyim.

0

ne sayalım ki aklıma da birsey gelmiyor açıkcası. hayat zor ve sıkıcı bence ben kendimi çok mutsuz hissediyorum. yani aklıma birşey gelmiyor yarın da staj var üstelik hiç gidesim yok . aslında atansam benim için sıkıntı olmayabilir ama yani hocalar gelip vizit falan yapıyor o yüzden çok kötü oluyor .üstelik akşama kadar da ayakta tedavi yapıyoruz off yani benim için çok kötü bir durum. öğrenci olmak rezilliktir yani başka bisey demem. üstelik ülkenin ekonomisini de hiç beğenmiyorum