0

akmasa da damlar diyip, birseyler yapmaya calisiyoruz. ya o da olmasaydi diyorum kendi kendime. hatta suan sitede iki kati kazanc etkinligi var. onu degerlendirmeye cslisiyorum hatta. herkes gibi bende iki kati kazanc geldiginde mutlu olup daha fazla aktif olmaya calisiyorum. en azindan biraz daha fazla kazanc saglayabileyim diye. site yonetimi yine bize boyle etkinlikleri belli araliklarla yaparlarsa, sitedeki arkadaslarla ha geldi ha gelecek iki kati kazanc etkinligi diye sitede aktif olma orani artacaktir. bu da siteye kazanc saglayacaktir. gerci yine allah bereket versin deyip kurus kurus damlatmaya calisiyoruz. :) bunu bulamayanlar var diyip nankorluk etmemeye gayret gosteriyorum cunku. umaeim biz boyle kazanmaya devam ettikce sitede kazanmaya devam eder.

0

ben kendi adıma memnunum. daha önce geçtiğimiz aylarda 25 liramı aşmıştım. şimdi ise 8 tl kadar daha biriktirdim. üstelikte çok girememiş olmama rağmen. aslında düzenli girilirse iyi kazanılabilir.

0

memnun deilim kardeşim 24 tl kazanç var 2 gündür 1 el biriktiriyorum nasıl bisey olduğunu anlamadım artık ya 2 kat kazanç gelsin bence çünkü 2 kat kazanç varken günde çok kazanç sağlıyorum ve sitede dağa çok vakit harcıyorum ve şimdi bir saat bile uğraşmıyorum soru sorarakta aklımda bisey kalmadı artık bide çok soru soruyoruz ve cok sorular cevapsız kaldı bence bu kadar 2 kat kazancın ortaya çıkmaması biraz bizi üzdü hemen 25 tl yapıp para mi çekmek istiyorum.

0

şahsen memnunum ama site gelirine bağlı bu tabi cevap veya soru içeriğine göre daha da güzel hale gelebilir biz kullanıcılar ise bunun daha güzel hale gelmesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışırız

2

yani şöyle söyleyim kardeşim akmasa da damlıyor kazancım:)buna da şükür ne deyim.

0

daha yeniyim herhangi bir miktar para almadım o yüzden herhangi bir şey diyemem ama faydalı bir siteye benziyor.

0

kazançlardan kısmen memnunum diyebilirim yani belki biraz daha yüksek olmalıydı ancak sitenin kuralı bu olduğu için bu durumda yapacak bir şey yok. 2 x kazanç sistemi güzel aslında zaman zaman bunu yapmaları oldukça iyi oluyor daha kolay ve hızlı oluyor o şekilde devam etse daha iyi olacak ancka bu şekilde de çabaladığınız ve emek verdiğiniz sürece bunu yapıyorsunuz.