0

suyu yaz aylarinda hep soguk içerim.cunku yazin havalar cok sıcak oluyor ve sıcak su içilmiyor.kışın ılık su içiyorum

0

yaz veya kış hiç farketmez dışarda bulunan suyla buzdolabında bulunan soğuk suyu bir bardakta karıştırır içerim

0

duruma göre degisir yazları soguk kışları ılık icerim

0

önceden yaz kiş dolaptan buz gibi su icerdim sonra farkettim ki dolaptan soguk ictigim zaman daha az su tuketiyorum normal oda sicakliginda su ictigim zaman daha fazla su tuketiyorum bu yuzden baya bir uzun zamandir normal oda sicakliginda su iciyorum soguk hic tuketmiyorum

1

ben her mevsimde ılık su içerim soğuk su içmem çünkü soğuk su içtimğim boğazım ağrıyor ben yazın bile normal çeşme suyu içiyorum üst dolap su içmiyorum gerçi öyle içiyorum da yani bir faydası yok bana hep hastayım ama yine korkuyorum daha kötü olurum diye soğuk içmiyorum.

0

normal soğuklukta içmek tercihimdir. fazlası sanki kafama balyoz iniyormuş gibi hissettiriyor.

0

suyu soğuk içmeyi tercih ediyorum çünkü normalde olarak içmiyorum

0

suyu soğuk içtiğimde dişlerim fena sızlıyor. zaten arka üst ve altlarda biraz çürüklerim var her ne kadar beni normal zamanlarda rahatsız etmese de o suyu veya başka bir içeceği yiyeceği soğuk yediğimde direk sızlıyor. o yüzden bir çok şeyi normal içmeyi ve normal yemeyi tercih ediyorum.

0

ılık su tercihimdir ama sıcak havalarda soğuk su içerim

0

suyu genellikle ben soğuk içeri yani oda sıcaklığında olmaz her zaman oda sıcaklığında daha soğuk olur alışmışım ılık su içmem mesela hiç sevmem ılık su içmeyi sadece sıcak su içmem çay içerim kahve içelim ama sadece sıcak su içmem midem bulanır yani sıcak su içersen alışkın değilim ramazan hep soğuk su içerim ama soğuk su kalbi zararlıymış daha doğrusu zararlıymış demeyeyim zararlı ramazan da o yüzden fazla soğuk su içmemeliyiz ama alıştığım için ben içiyorum inşallah gelecekte bunun yan etkisini görmem.

0

suyu ben soğuk içmeyi seviyorum. özellikle havalar ısınmaya başladığında artık dışarıdaki sular ılık gelmeye başlıyor hemen dolaba su koyar mutlaka oradan içerim su ılık olduğunda bana etki ediyor gibi gelmiyor. insanın susuzluğunu almıyor bu yüzden soğuk daha iyidir.

0

genellikle soğuk içmeyi tercih ediyorum ama yerine göre de sıcak içilmeli