0

her kadın özgürdür her kadın çalışa bilir. cennet annelerimizin ayakları altındadır neşet ertaşın'da dediği gibi"kadınlar insandır biz insan oğullarıyız"her kadın özeldir sevgiyi ilgiyi hak eder kadınlar güldür çiçektir iş yerinde çalıştıkları yetmiyormuş gibi erkeklerinde eve gelince kadınlara yardım etmesi gerekir. 8 mart geçmiş dünya kadınlar gününüzü kutlarım saygılar teşekkürler.

0

çalışan kadın ihtiyacı olduğu için çalışıyor hep saygılı olmak lazım.
yalnız bazı yerler vardır aç kalın ama orda çalışmayın neden diye sorarsanız cevap şu çünkü orda olan insanların kötü niyetleri vardır ben bunu gördüm diye söylüyorum eğer çalışacaksa daha çok kadının olduğu bir yere gitsin benim düşüncem bu artık kimseye güvenmemek lazım bu sadece bir tavsiyeydi.düşüncem ne derseniz helal para kazanıyorlar bunda bir sakınca ve ya utanacak bir şey yok çünkü artık 2019da yaşıyoruz her kes özgür olmalı.

0

çalışan kadın her zaman çok yorulur erkeğe benzemez erkekler eve gelince ayaklarını uzatır kumandayı eline alır yatar ama kadın öyle değil yemek bulaşık çamaşır ütü çocukların dersi hepsiyle kadın uğraşır aslında böyle olmaması gerekir ama ne yazık ki böyle yapar yapar yine de kimseye yaranamaz işte koşturur yorulur gelir üstüne evde yorulur aslında çalışan kadın olmak bir yandan da çok iyi erkeklerin eline bakmıyorsun ekonomik özgürlüğün oluyor sigortan yatıyor yaşlanınca da emekli maaşı alabiliyorsun ama çalışıp sadeece ev işlerinin kadına yüklenmesi çok zor bu konuda erkeklerin de yardım etmesi gerektiğini düşünüyorum ve böyle kadınların daha uzun süre dinç ve genç kaldıklarına düşünüyorum hareket iyi geliyor insana tüm gün evde yatıp oturmakla hiçbir şey olmuyor

0

aslında en düzenli kişilerinde bu çalışan kadınlar olduğunu düşünüyorum. çalıştıkları yetmiyormuş gibi birde evleri de öyle düzenli ki. işten geldikten sonra bile evinde yapılacakları yaparlar, o yapılacak şeyleri belli bir düzene sokuyorlar ya. hayranım onlara.

0

çalışan kadınlara büyük bir hayranlığım var. çünkü ev işlerini çalışmayı çocukları veya çocuğu var ise onlara bakmayı aynı anda yürütebilmek asla ama asla kolay bir iş değildir. bunu erkekler yapamaz. ben yaparım diyen var ise de yalan söylüyordur.